Finalde Hangi Okullar Karşılaşıyor

Finalde Hangi Okullar Karşılaşıyor
Okul Sporları Yıldızlar Futbol Şampiyonasında grup birincilerinin mücadelesi finali belirledi.
Gruplardan Özel Başarı İlköğretim Okulu, Sabiha Gökçen İlköğretim Okulu, Makbule Orman İlköğretim Okulu ve İstiklal İlköğretim Okulu birinci olarak çıktı. Yarı final mücadeleleri grup birincileri arasında oynandı.
Günün ilk yarı final mücadelesinde Adem Türkmen yönetimindeki İstiklal İlköğretim Okulu ile Hasan Hüseyin Ezeroğlu yönetimindeki Sabiha Gökçen İlköğretim Okulu arasında oynandı. Mücadeleyi 3-1 İstiklal İlköğretim Okulu kazandı. İstiklal İlköğretim Okulu finale çıkan ilk takım oldu.
 
Yarı finalin ikinci mücadelesinde ise İlyas Güntürk idaresindeki Makbule Orman İlköğretim Okulu ile Kenan Eke idaresindeki Özel Başarı İlköğretim Okulu Karşılaştı. Mücadeleyi Makbule Orman İlköğretim Okulu 4-1 Kazandı. Makbule Orman İlköğretim Okulu finalde İstiklal İlköğretim Okulunun rakibi oldu.
 
Yarı final oynayan diğer iki takım Özel Başarı İlköğretim Okulu ile Sabiha Gökçen İlköğretim Okulu üçüncülük mücadelesi yapacak. Üçüncülük mücadelesi 09 Mart 2018 Cuma Günü saat 10.00’da Yunus Kent Futbol Sahasında oynanacak. Makbule Orman İlköğretim Okulu ile İstiklal İlköğretim Okulunun final mücadelesi ise üçüncülük mücadelesinin ardından aynı sahada oynanacak.