Filede Heyecan Devam Ediyor

Filede Heyecan Devam Ediyor
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okullararası Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakaları devam ediyor.

2018-2019 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan Okullararası Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakaları kızlar ve erkekler kategorilerinde 11 takımdan yaklaşık 132 sporcunun katılımı ile Karaman Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda oynanan 3. gün karşılaşmaları ile devam ediyor. Çekişmeli geçen müsabakalarda öğrencilerin heyecanına öğretmenleri de ortak olurken, tribünlerde ise takımlarını desteklemeye gelen öğrencilerin tezahüratları müsabakalara renk katıyor.
5 gün boyunca devam edecek müsabakalarda alınan ilk gün sonuçlarında, İstiklal Ortaokulu 3-1 100. Yıl Ortaokulu, Zübeyde Hanım Orta Okulu 3-1 Akçaşehir Ortaokulu, Özel Babaoğlu Ortaokulu 3-0 Özel Başarı Ortaokulu, Alparslan Ortaokulu 3-2 Envar Koleji. İkinci gün müsabakalarında alınan sonuçlarda ise Zübeyde Hanım Ortaokulu 3-0 100. Yıl Ortaokulu, İstiklal Ortaokulu 0-3 Akçaşehir Ortaokulu, Özel Babaoğlu Ortaokulu 3-0 Envar Koleji, Alparslan Ortaokulu 1-3 Özel Başarı Ortaokulu.
Müsabakalar Karaman Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda İstiklal Ortaokulu Zübeyde-Hanım Ortaokulu, Akçaşehir Ortaokulu-100. Yıl Ortaokulu, Özel Babaoğlu Ortaokulu-Alparslan Ortaokulu, Envar Koleji-Özel Başarı Ortaokulu ve Alparslan Ortaokulu ile Zübeyde Hanım Ortaokulu takımları arasında oynanacak 3. gün karşılaşmaları ile devam edecek.