Filede Heyecan Başladı

Filede Heyecan Başladı
Karaman’da okul sporları kapsamında düzenlenen okullar arası gençler (b) voleybol müsabakaları ilk gün karşılaşmaları ile başladı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okul sporları müsabakalarında heyecan tüm heyecanı ile devam ediyor. Bir birinden çekişmeli karşılaşmaların oynandığı müsabakalarda heyecan bu kez gençler (b) voleybol müsabakaları ile devam ediyor. Kızlar ve erkekler kategorisinde 8 okul takımının yer aldığı müsabakalarda toplam 96 sporcu il birinciliği için mücadele edecek.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ilk gün müsabakalarında Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karaman Lisesi, Bifa Anadolu Lisesi, Özel Karadağ Anadolu Lisesi, Karaman Anadolu Lisesi ve TOBB Fen Lisesi takımları karşı karşıya geldi. İlginin yoğun olduğu karşılaşmalarda ilk günün galip gelen takımları Karaman Lisesi, Özel Karadağ Anadolu Lisesi ve TOBB Fen Lisesi takımları oldu.

Beş gün boyunca devam edecek müsabakalar Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Karadağ Anadolu Lisesi, Karaman Lisesi, TOBB Fen Lisesi, Bifa Anadolu Lisesi ve Karaman Anadolu Lisesi takımları arasında oynanacak ikinci gün karşılaşmaları ile devam edecek.