Feyzullah Tunç Mazbatasını İl Seçim Kurulu’ndan Aldı.

Feyzullah Tunç Mazbatasını İl Seçim Kurulu’ndan Aldı.
12 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde yeniden merkez ilçe başkanlığına seçilen Feyzullah Tunç mazbatasını İl Seçim Kurulu’ndan aldı.

Başkan Tunç dava arkadaşlarımıza ve gönüldaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederek yeni dönemde de Karaman'ın gelişmesi ve kalkınması için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

Hafta sonu yapılan kongre ile yeniden AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Feyzullah Tunç mazbatasını alarak göreve başladı.

Mazbatasını alan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç, yapmış olduğu basın açıklamasında; "Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarımıza ve gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçimden sonra 2 günlük itiraz sürecinin sona ermesiyle bugün yönetimimiz ile birlikte il seçim kurulumuzdan mazbatamızı teslim aldık. Bizimle birlikte hizmet edecek olan arkadaşlarıma yapacakları görevlerinde başarılar diliyorum. Ben ve ekibim adına Karaman’ımız için elimizi taşın altına koymaya ekibim ile birlikte gönüllüyüz. Bundan sonrası için gönüllere dokunma zamanıdır, hizmet zamanıdır." dedi