Fatih Erbakan’ın partisinden skandal

Fatih Erbakan’ın partisinden skandal
Fatih Erbakan’ın kurduğu Yeniden Refah Partisi (YRP) Karaman Merkez ilçe teşkilatı basın kuruluşlarına sahte resim paylaşması büyük tepki topladı.
Fatih Erbakan’ın Partisi YRP Karaman merkez ilçe Teşkilatı genel merkeze yaptıkları ziyareti basın mensuplarıyla paylaştılar. Gönderdikleri basın açıklamasında 3 adet resim gönderen YRP Karaman merkez ilçe teşkilatı ortadaki birinin yüzünü değiştirmesi skandala neden oldu.
Ortada ki bir şahsın yüzünü başka birinin yüzüyle değiştirmeleri şaşkınlıkla karşılanırken bunu çok acemi bir şekilde yapmaları ise alay konusu oldu. YRP Karaman merkez ilçe Teşkilatından ise böyle bir resmi neden paylaştıkları hakkında henüz bir açıklama yapılmaması ise tepkileri arttırıyor.
 
Haber sitemize mesajlar atan okuyucularımız; “ Sahte evraklarla Saadet Partisinin genel merkezini gasp edenleri Aynı binada Allah böyle rezil eder… Zaten AKP’nin kurdurduğu partiden başka ne beklenir… Bildiğim kadarıyla Kongrede saadet partisinin sloganını da çalmışlardı, bunların mesleği olmuş… Erbakan hocam kalksa suratınıza tükürürdü.. Kimin yüzünü niye kapattınız kimden utanıyorsunuz…” şeklinde tepki gösterdiler.