Esnaflardan Mhp’ye Taziye Ziyareti

Esnaflardan Mhp’ye Taziye Ziyareti
Konya Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan Ve Esnaf Odası Başkanları, Mhp Konya İl Teşkilatı’na Taziye Ziyaretinde Bulundu.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan ve Esnaf Odası Başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Teşkilatı’na taziye ziyaretinde bulundu.
MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek’i makamında ziyaret eden KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan ve Esnaf Odalarının Başkanları, geçtiğimiz günlerde MHP Konya İl Kongresi’nden dönen partilileri taşıyan midibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Beyşehir Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Turak’ın vefatı nedeniyle başsağlığı diledi.
Kazadan duydukları üzüntüyü dile getiren KONESOB Başkanı Karamercan, “Bu elim kaza ülkücü camianın yanı sıra esnaflar olarak bizleri de üzmüştür. Merhum Serhat Turak kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve MHP camiasına da başsağlığı diliyorum” dedi.
MHP Konya İl Başkanlığı’na seçilen Murat Çiçek’e hayırlı olsun dileğinde de bulunan Başkan Karamercan, “MHP Konya İl Başkanlığı görevinizin hayırlı olmasını diliyor, tüm esnaf camiası ve şahsım adına sizi ve yeni yönetim kurulunuzu tebrik ediyorum” dedi.
MHP Konya İl Başkanı Çiçek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KONESOB Başkanı Karamercan ve Esnaf Odası Başkanlarına teşekkür etti.