“Esnaf Kongresi” 3 Haziran’da

“Esnaf Kongresi” 3 Haziran’da
Esnafın sorunlarını gündeme taşıyacak. “Esnaf Kongresi” 3 Haziran Perşembe günü saat 15.30’da başlayacak.

Esnafın sorunlarını sürekli gündemde tutan Saadet Partisi, son olarak yeni bir çalışmaya imza atıyor. Parti, 3 Haziran Perşembe günü “Esnaf Kongresi” düzenleyerek, esnafın sorunlarını gündeme taşıyacak. “Esnaf Kongresi” 3 Haziran Perşembe günü saat 15.30’da başlayacak.


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun haftalık olağan basın toplantısında esnafın sorunlarını ele aldığı konuşmasında duyurduğu çalışma ile ilgili bilgiler netleşti. Pandemi sürecinde mağdur edilen esnafın sorunlarını sürekli olarak gündeme taşıyan Saadet Partisi, “Kepenkleri kaldırmadan ekonomi kalkınmaz!” diyerek 3 Haziran Perşembe Günü “Esnaf Kongresi” tertip edeceğini duyurdu.

ESNAF SORUNLARINI ANLATACAK
Saadet Partisi sosyal medya hesaplarından yayınladığı duyuru videosunda pandemi kurallarına uyulmaksızın düzenlenen iktidar kongrelerinden karelere ve aynı dönemde kapatılan kepenk görüntülerine yer verdi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek kongrede esnafın sorunlarının, esnafın kendisinden dinleneceği ve bu sorunlara ilişkin ortak çözüm yolları geliştirileceği açıklandı. Zoom üzerinden gerçekleştirilecek Esnaf Kongresi’nin; Türkiye’nin dört bir yanından, farklı iş kollarından esnafın katılımına açık olacağı ve YouTube.com/SaadetPartisiTV kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacağı ifade edildi.

"Esnaf Kongresi" için link Saadet Partisi Karaman İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarından paylaşılacak aynı zamanda Saadet Partisi Karaman İl Başkanlığı WhatsApp hattından (0546 571 69 70)  talep edilebilecektir.