Eski Baro Başkanı Bulut Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski Baro Başkanı Bulut Son Yolculuğuna Uğurlandı
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, vefat eden eski Baro Başkanı Avukat Bayram Ali Bulut'un Karaman’daki cenaze törenine katıldı.

65 yaşındaki Bayram Ali Bulut, bir süredir kanser tedavi gördüğü Ankara'da dün yaşamını yitirdi. Bulut için Karaman Adliye Binası önünde bir tören düzenlendi. Türk bayrağına sarılı Bulut’un tabutunun üzerine konan cübbesi ise dikkatlerden kaçmadı. Buradaki törene Bulut’un yakınları, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Karaman Baro Başkanı Oktay Yılmaz, yargı mensupları ve meslektaşları katıldı. Karaman Baro Başkanı Oktay Yılmaz, konuşma yaptığı sırada duygulu anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı. 
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ise yaptığı konuşmada, Bulut’a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi. 
Tüm hukuk camiası ve Türkiye'nin büyük bir değerini kaybettiğini ifade eden Feyzioğlu, "Hayat iki nokta arasında bir çizgi. O çizgide neler yaptığınız önemli. Bayram Başkan o çizgi arasında o çizgide mertliğin tanımını yaptı. Delikanlılığın tanımını verdi, insanlığı gösterdi. Sert görünüşlü yumuşacık bir insandı. Çünkü sevgi doluydu. Çocukla çocuk olan bir insandı. Sert bakardı ama bir çocuk gördüğünde sımsıkı sarılırdı. Bana hep İyi insan olduğunu gösterdi. Birlikte Baro Başkanlığı yaptık. Sonra ben Birlik Başkanı oldum Birlik Delegesi olarak hep yanımda oldu, her zaman yanımda oldu. Tüm hukuk camiası milli duruşuyla, milliyetçiliğiyle, söylemiyle, insanlığıyla hukukçuluğuyla çok önemli bir değerini yitirdi. Tüm meslektaşlarıma Allah’tan sabırlar diliyorum. Meslek ustama da rahmet diliyorum" dedi.
Okunan duanın ardından Bulut'un cenazesi Ahmet Yesevi Camisinde öğle namazına müteakip kılınan namazının ardından Şehir Mezarlığına defnedildi.