Esat Toklu’da Peker’in iddialarına cevap geldi.

Esat Toklu’da Peker’in iddialarına cevap geldi.
Şehrimizin sevilen Ailelerinden biri olan Hemşerimiz ve Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu; “"Korkmaz adlı şahsı tanımam. Suç duyurusunda bulunacağım. Aileden durumum iyi" dedi.
Yeraltı Dünyasının ünlü ismi Mafya Lideri Sedat Peker’in 9. Videosunda Karamanlı Hemşerimiz olan Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu hakkında iddialarda bulunmuştu.
Esat Toklu, Sedat Peker’in iddialarının asılsız olduğunu ve Sezgin Baran Korkmaz’ı tanımadığını söyledi.
 
Sedat Peker'in iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde bedava kaldığını öne sürdüğü Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu suç duyurusunda bulunacağını belirterek, "Bütün her şey ortaya çıkacak. Kalmışsam o dönem otelin sahibi kimdir bir araştırın bakalım. Ben kendimden eminim" açıklamasını yaptı. Toklu, Korkmaz'ı tanımadığını söyledi.
 
'SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM'
DW Türkçe'den Alican Uludağ'ın haberine göre, Toklu, Peker'in iddialarının asılsız olduğunu savunarak yarın konuya ilişkin olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve bütün gerçeği belgeleriyle açıklayacağını kaydetti. Toklu, "Adalet Bakanlığı'na izin için başvurdum, yanıt gelince yarın açıklama yapacağım. Bütün belgeleri ortaya koyacağım" dedi.
 
'BEN KENDİMDEN EMİNİM'
Esat Toklu, "Otelde kaldınız mı?" sorusuna "Bütün her şey ortaya çıkacak. Kalmışsam o dönem otelin sahibi kimdir bir araştırın bakalım. Ben kendimden eminim" yanıtını verdi.
 
'YÜZDE 25'İ BENDEN PAHALI ARABAYA BİNER'
Sezgin Baran Korkmaz'ı tanımadığını savunan Toklu, Sedat Peker'in dile getirdiği lüks cipe bindiği iddialarına ilişkin olarak ise "O araba 2014 model. Üç yıl önce aldım, 300 bin lira değerinde. Hâkim ve savcıları araştırın yüzde 25'i benden daha pahalı arabaya biner. Daha geçen hafta tamirden çıkardım" diye konuştu.
 
"Aileden durumum iyi" diyen Toklu, "Karaman'da araştırın, babamdan enerji, akaryakıt, gıda işleri kaldı. Toklu petrol örneğin" ifadesini kullandı.
Toklu şunları kaydetti: "Sezgin Baran Korkmaz adlı şahsı tanımam, hiçbir ilgim de yoktur. Onunla ilgili bir karar vermiş de değilim. Zaten 22 Temmuz 2016'dan beri bu tür davalara bakmıyorum. Bu şahsın böyle bir davası da yok. Kendisinin şirketi İstanbul'da."
 
'BAKAN SOYLU İLE TANIŞIKLIĞIM YOK'
Toklu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu da tanımadığını öne sürerek, "Hiçbir yerde oturmuşluğum, tanışıklığım yok, tek kare fotoğrafım çıkmaz" dedi.
 
PEKER; SENİ REZİL EDECEĞİM.
Öte yandan Sedat Peker, Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu'nun açıklamalarına ilişkin Twitter hesabından bir dizi paylaşım yaptı. Peker paylaşımlarının ilkinde "Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey, görünen o ki sen de süslü süleyman gibi poliçe seslerini, para seslerini çok seviyorsun. Benim ailem zengin diyorsun, senin ailen son beş senede zengin oldu" dedi.
 
Sedat Peker paylaşımlarında şunları söyledi;
1- Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey heyecanla benim hakkımda iftiradan vereceği şikayet dilekçesini bekliyorum. Bak sana neler yapacağım, seni rezil edeceğim.
2- Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat toklu bey devletin hakimi yalan söyler mi? Ben tapuda baktırdım, son iki senedir o otelin sahibi SBK HOLDİNG’dir. Ayrıyeten geceliği 100.000 TL olan bu otelde yaptığın tatilin faturasını yayınlasana.
3- Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey geçen sene sezgin baran korkmaz’ın parasına, oteline çöken ekiple seni orda buluşturan konu ne sen onu anlat!