- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş

Karaman'ın eski başarılı Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan uzun süre çevre bakanlığında Bakan danışmanı olarak görev yapıyordu. Dün gece alınan karar ile Çevre Bakanlığında Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünde Genel Müdür yardımcısı olarak yeni görevine atandı.
Türkiye'de bütün Belediyelerin Çevre yönetimi Genel Müdürlüğüyle çalışmak zorunda. Ertuğrul Çalışkan böylelikle Bütün Belediye Başkanlarının üstünde bir konuma gelmiş oldu.
Ertuğrul Çalışkan Haber sitemize yaptığı açıklamasında; " Öncelikle Beni Karaman'da Belediye Başkanı yapan aziz Karamanlı kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Değerli hemşerilerimin 6 yıl önce bana verdikleri destek bugün bizi buralara getirdi. Bundan dolayı her daim Karaman halkının emrinde olduğumu buradan tekrar söylemek isterim. İnşallah aziz halkımızın dualarıyla burada hayırlı hizmetler yapmak için kollarımızı sıvayacağız. Sizin aracılığınızla bütün Karaman halkına buradan selam söylüyorum" dedi.
HABERE YORUM YAZIN

-
Ersin Tatar Mümine Hatun'u ziyaret etti
-
Burak Demirer Hayvancıların sorunlarını gündeme taşıdı.
-
Belediye’den Toplu Sünnet Organizasyonu
-
Mustafa Ünlü hayatını kaybetti.
-
Karaman’da silahlı saldırı: 6 yaralı
-
Vali Tuncay Akkoyun’dan Aşure İkramı
-
Karaman’da uyuşturucu ticaretinden 1 şüpheli tutuklandı
-
Ereğli’nin tüm yollarına Belediye eli değiyor