Ermenek Belediyesi Organik Market kurdu.

Ermenek Belediyesi Organik Market kurdu.
Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, Belediye olarak organik market kurduklarını belirterek Türkiye'nin her yerine satışın gerçekleştiğini söyledi.
Ermenek Belediyesi kendi organik marketini kurdu. Gıda üzerine satışlar yapan markette özellikle Ermenek yöresinin ürünleri satılıyor. Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, market için üretilen Bandırma’yı yerinde inceledi. Bandırmayı çok beğendiğini söyleyen Belediye Başkanı Atilla Zorlu; “ Doğal ve ilaçsız ürün almak isteyenler bizlere ulaşsın. Marketimizde domatesten tutunda birçok kuru bakliyat yer alıyor. Bugün bandırmanın yapılışını inceledik. Gayet lezzetli ve sağlıklı." dedi.
 
İnternet Üzerinden de satışın gerçekleştiğini belirten Atilla Zorlu; “ Nerede olursanız olun, bize teelfon açmanız yeterli organik ürünlerimizi kargo ile adresinize teslim ediyoruz. Domates ve biber salçası, pul biber, nane, dağ kekiği, otçam, fesleğen, bal(petek veya süzme), pekmez, keçiboynuzu, üzüm, helva, doğal zeytin yağı, turşu, bulgur, düğürcük, badem, fıstık, kabuklu Ermenek cevizi, ceviz içi, mısır unu, un tahranası, fasulye, nohut, çıtlık, susam, tahrana, böğrülce, maş, darı yarması, kuru keş, domates kurusu, sumak, siyah ve yeşil gibi yöresel ürünlerimiz bulunmakta olup sipariş üzerine Türkiye’nin dört bir yanındaki hemşerilerimize kargo yoluyla gönderilmeye başlanmıştır.” Dedi.