Ermenek Belediyesi Gazino kapattı diye soruşturma geçiriyor

Ermenek Belediyesi Gazino kapattı diye soruşturma geçiriyor
Ermenek'in Belediye Başkanı Atilla Zorlu şehir merkezinde ki Gazinonun kapısına kilit vurunca yetkili bakanlık müfettiş gönderdi.
Bölgenin en başarılı Başkanı olan Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, yaklaşık 8 ay önce şehir merkezinde faaliyet gösteren bir gazinonun kapısına kilit vurunca, iç işleri bakanlığı incelenmesi için müfettiş gönderdi.
AK Parti döneminde açılan gazinoyu İYİ Partili Belediye Başkanı Atilla Zorlu'nun kapatmasının ardından İç işleri Bakanlığı soruşturma öncesi müfettiş göndererek bazı incelemelerde bulundu.
 
MAHALLELİ ŞİKAYETÇİ OLDU
 
ANKA'nın haberine göre Keyf Birahanesi hakkında mahalle halkının yüksek sesle müzik ve konsomatris çalıştırdıkları gerekçesi ile yapılan şikayetleri değerlendiren İYİ Partili Başkan Zorlu, birahanenin çalışma iznini iptal edince, İçişleri Bakanlığı müfettişi ilçeye gelerek olayı araştırdı.
 
Geçtiğimiz hafta Ermenek Belediyesi’ne gelerek Zorlu ile görüşen bakanlık müfettişi yapılan işlemin usulüne uygun olmadığı gerekçesi ile incelemelerde bulunarak, Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu hakkında soruşturma başlattı.
 
KAPATMA NEDENİ İZİNSİZ DEĞİŞİKLİK
 
Belediye kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Ermenek’te iki parti arasında krize neden olan birahane kapatma olayının asıl nedeni, içkili mekan olmasından dolayı değil, belediyenin aynı zamanda kiracısı olan işletmenin izinsiz olarak mekan içinde yaptığı değişiklikler olarak ifade ediliyor.