Ereğli’nin tüm yollarına Belediye eli değiyor

Ereğli’nin tüm yollarına Belediye eli değiyor
Ereğli Belediyesi kilitli parke taşı yol ve bordür yapımında özellikle merkeze uzak mahallelerde rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor.
Son bir buçuk yılda özellikle merkeze uzak mahalleler; Zengen, Belkaya, Sarıca, Belceağaç, Orhaniye, Yazlık, Burhaniye, Çimencik, Kutören, Hortu, Yeniköy, Sarıtopallı, Acıkuyu, Çayhan, Ulumeşe, Aziziye, Çakmak, Özgürler mahallelerinde yaklaşık 224 Bin metrekare kilitli parke taşı, 27 Bin metre de bordür çalışması gerçekleştirildi. Bunun yanında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yol düzenleme, dolgu, kilitli taş tamiri ve yama işlemlerine de aralıksız devam ediyor.
 
“KISA ZAMANDA REKOR HİZMET”
 
Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Ereğli’mize hizmet noktasında var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Şehrimizde huzuru öncelikle Belediyemizin rutin işleri ile sağlayacağız. Çünkü huzuru sağlamanın yolu mutlak memnuniyetten geçmektedir. Hemşehrilerimizin memnuniyeti de bizim en öncelikli vazifemizdir. İhtiyaç olan yerlere ve vatandaşlarımızdan gelen talepler ölçüsünde yürütülen çalışmalarda hiçbir aksama olmaksızın devam ediyoruz. Son bir buçuk yılda 224 Bin m² kilitli parke taşı yol yapım çalışması gerçekleştirdik.
Ayrıca yol düzenleme, dolgu ve yama çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Tek gayemiz şehrimizin hiçbir noktasında tozlu, çamurlu ve bozuk yol bırakmamak. Hemşehrilerimiz güven içerisinde trafiğe çıkması için tüm yollarımızı düzenlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.