Ereğli’de Öğrencilerin Sinema Keyfi Sürüyor

Ereğli’de Öğrencilerin Sinema Keyfi Sürüyor
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında İlkokul Öğrencilerini Sinemaya Götürmeye Devam Ediyor.

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilkokul öğrencilerini sinemaya götürmeye devam ediyor.
Ereğli Belediyesi ilkokul öğrencilerini sinemaya götürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başlatılan sorumluluk projesi kapsamında Kutören, Hortu ve Türkmen mahallelerindeki ilkokul öğrencileri sinemaya götürülmüş ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile birlikte film izlemişlerdi. Proje kapsamında Kuzukuyu, Aziziye, Belkaya ve Zengen mahallerindeki öğrenciler de sinema seyretme zevkini yaşadı.
“Taşra mahallelerdeki öğrencilerin kent kültürünü yaşamaları, hissetmeleri ve başarı çıtalarını yukarılara taşımaları için bu projeyi sosyal bir etkinlik olarak değerlendiriyoruz” diyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, daha önce hiç sinemaya gitmemiş, sinema ile buluşmamış öğrencileri sinema ile tanıştırdıklarını belirterek, “Böyle bir projeyi yürütmekten büyük keyif alıyoruz” dedi.
Özgüven, sinema sonrası Kaymakam Şakir Erden ile birlikte öğrencilerle yemek yedi. Öğrencilere daha sonra müze gezdirilerek bölgenin tarihi hakkında bilgiler verildi. Öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesinin ardından öğrenciler mahallelerine uğurlandı.
Başkan Özgüven, bu tür etkinliklerin devam edeceğini de belirtirken, öğrencilerde ilk yaşadıkları sinema keyfi ve diğer etkinlikler için Başkan Özgüven’e teşekkür etti.