Ereğli Belediyesi’nden Karnesini Getirene Hediye

Ereğli Belediyesi’nden Karnesini Getirene Hediye
Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, karnesini getiren öğrencilere hediye verecek.2014-2015 eğitim öğretim yılı ilk döneminde karnesini alan ve makamına getiren öğrencilere Belediye Başkanı Özkan Özgüven hediye...

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, karnesini getiren öğrencilere hediye verecek.
2014-2015 eğitim öğretim yılı ilk döneminde karnesini alan ve makamına getiren öğrencilere Belediye Başkanı Özkan Özgüven hediye verecek. “Getir karneni götür hediyeni” projesi kapsamında Belediye Başkanı Özkan Özgüven karnesini getiren öğrencilere içerisinde kitap, defter, kalem, kalemlik gibi hediyelerin yer aldığı hediye paketi hazırlatarak dağıtacak.
Başkan Özgüven, çocuklara dağıtılan kitaplardan yararlanmalarını tavsiye ederek, “Ülkemizde kitap okuma oranı çok az. Kitap okuma alışkanlığını küçük yaşta verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Ağaç yaşken eğilir düşüncesi ile karnesini getiren öğrencilere kitap hediye edeceğiz ve onlara kitap okuma alışkanlığını aşılamayı hedefliyoruz. Öğrencilerin etkinliğimize büyük ilgi göstermesini bekliyoruz. Bu da bize büyük mutluluk verecek” diye konuştu.