Erdemlide Atatürk Sevgisi Sahnelendi

Erdemlide Atatürk Sevgisi Sahnelendi
Erdemli Belediyesi, ’10 Kasım Atatürk’ü Anma’ etkinlikleri kapsamında ’Şu çılgın Türkler’ adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl 10 Kasım Anma programı çerçevesinde tiyatro oyunu sahnelendi. Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen oyunu izleyen vatandaşlar salona sığmayınca, izleyemeyenler için yeniden sahneleneceği belirtildi. Turgut Özakman’ın ’Şu Çılgın Türkler’ adlı eserini, Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Deniz Sandalcı yönetirken, oyuncuların performansı izleyicilerden bol bol alkış aldı.

Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyunu öncesi konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin Atatürk sevgisinin her zaman dorukta olduğunu vurgulayarak, "Büyük Atatürk’ü rahmetle, minnetle ve özlemle anıyoruz. O’nun bıraktığı mirasa sahip çıkabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. O’nun açtığı aydınlık yolda emin adımlarla yürüyoruz. Erdemlimizin insanları tarafından sahnelenen bu tiyatro oyunuyla Atatürk sevgisini aşılamak, bu sevgiye vurgu yapmak istedik. Bundan sonra da atamıza layık evlatları olarak hizmetlerimiz sürecektir. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.