Erdemli Müftülük Şefi Ünsal, 12 Şubat Müftülüğüne Atandı

Erdemli Müftülük Şefi Ünsal, 12 Şubat Müftülüğüne Atandı
Mersin’in Erdemli İlçe Müftülük Şefi Osman Ünsal, Kahramanmaraş 12 Şubat İlçe Müftülüğü’ne Atandı. Ünsal’a Hizmetlerinden Dolayı Bağımsız Diyanet Hizmet-sen Genel Başkan Yardımcısı Ve Bask Mersin İl Başkanı Ali Köse (sağda Gözlüklü) Tarafından Plaket Takdim Edildi.

Mersin’in Erdemli İlçe Müftülük Şefi Osman Ünsal, Kahramanmaraş 12 Şubat İlçe Müftülüğü’nde aynı göreve atandı. Ünsal için Emin Şekerci Konferans salonunda veda töreni gerçekleştirildi.
Ünsal’a Erdemli’de yaptığı hizmetler dolayısıyla Bağımsız Diyanet Hizmet-Sen tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
Plaket takdimi sırasında konuşan Bağımsız Diyanet Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve BASK Mersin İl Başkanı Ali Köse, “Bugün hüzünlü bir veda yaşıyoruz. Başarılı şefimizi geç bulduk, maalesef erken uğurluyoruz. Şefimiz hoşgörülü davranışlarıyla dairemizde ve din görevlilerimiz arasında gönüllerde taht kurdu. Kısa sürede başarılı işlere imza attı” dedi.
Ünsal’ın Kahramanmaraş 12 Şubat İlçe Müftülüğü’ne atandığını da ifade eden Köse, “Kendisini hep iyi duygularla hatırlayacağız. Kahramanmaraş’ta bir dostumuz olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Şefimiz adına seviniyoruz, ancak kendi adımıza, Erdemli adına da üzülüyoruz. Erdemlimize ve müftülüğümüze yapmış olduğu üstün hizmetlerden dolayı Sayın Şefimiz Osman Ünsal’a bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Erdemli Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu’da müftülük adına Ünsal’a bir teşekkür plaketi sunarak, “Erdemli’ye verdiğiniz hizmetler dolayısıyla müftülüğümüz adına teşekkür ediyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.
Ünsal ise, “Erdemli’de 11 aylık sürede Erdemli’nin Erdemli insanlarının sıcaklığını hissettim. Bu sıcaklığı her zaman hatırlayacağım. Sizlerin bana karşı ve tüm insanlara karşı göstermiş olduğunuz o sıcak ilgiye teşekkür eder, haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Sağlıcakla kalın” dedi.