Erdem Silay'ın Sayfası Yüzbinlere ulaşıyor

Erdem Silay'ın Sayfası Yüzbinlere ulaşıyor
Karaman'lı Facebook uzmanının açtığı "Karaman" Sayfası Karaman genelinde rekor kırıyor.
Dünya'nın en büyük sosyal paylaşım sitesi olan Facebook hemen hemen herkesin bilgisayarında veya cep telefonunda en çok ziyaret edilen internet sayfası oldu. 
Karaman'lı Facebook uzmanı Erdem Silay kendisine " Karaman" sayfası açtı. İlk günlerde çok zorlandığını söyleyen Erdem Silay artık işin uzmanı olduğunu ve beğeni sayasının her geçen artmasından büyük memnuniyet duyduğunun altını çizdi.
Karamaninsesi.com'a sayfası hakkında bilgi veren Erdem Silay; " Yaklaşık 6 yıl önce Facebook'a üye oldum. Bende herkes gibi resimlerimi, duvar yazılarımı paylaşmak için üye olmuştum. Tabii o zamanlar Facebook'u herkes bilmiyor ve bugünkü gibi ilgi görmüyordu, en azından Türkiye ve Karaman için söyleyebilirim. Ben tüm Dünya'da büyük ilgi gördüğünü okuduğum teknoloji haberlerinden fark ediyordum. Erdem Silay kişisel blog'un yanı sıra farklı isimlerde sayfa açtım, uzun süre yap-boz hesabı uğraşarak kendimi geliştirdim. En son geçen sene "Karaman" adında bir sayfa açtım. Artık eski acemiliğim gitmiş en azından Karaman genelinde önde gelen uzmanlar arasına girmiştim. " Karaman " Sayfamda ismini taşıdığı gibi sadece Karaman'a özgü resim ve video paylaştım. Sizde biliyorsunuz ki; Karaman'lı binlerce vatandaşımız yurt dışında yaşıyor. Öncelikle onlar çok yoğun ilgi gösterdi, çünkü gözlerinde memleket hayali vardı. Onları Resim ve Videoları beğenmesi ve paylaşması sayfamda ki etkileşmeyi arttırıyor bununla beraber  " Karaman " sayfasının da Beğeni ve erişim sayısı artmaya başladı. Bugün itibariyle kişi olarak 25.500 sayısına ulaştı."
 
25.500 kişinin beğenmesi Karaman genelinde nasıl bir rakam sorusuna cevap veren Erdem Silay; " Facebook çok farklı bir sistemle çalışıyor. 25.500 kişi aynı anda paylaşımı göremez ama "Beğeni ve Etkileşim" arttıkça paylaşımı görenler ve onların arkadaş listesi de aynı paylaşımı görüyor böylelikle bu 25.500 rakamı aşağı yukarı 10 kat artarak 250 bine ulaşıyor. Geçtiğimiz günlerde sizin haber sitenizin haberleri olsun kendi resimlerimiz olsun bunları paylaştığımızda toplamın da 800 bine ulaştı. Bu çok ciddi bir rakam. Sizi tenzih ederiz ama Karaman'da hiçbir internet habercisi bu rakamlara ulaşamaz. Tabii bu benim tahiminim sonuçta herkesin sayfası var onlarında paylaşımları beğeni ve etkileşimi var. Bizim " Karaman " sayfamız şuanda rekor üzerine rekor kırıyor." dedi.
 
Son olarak Erdem Silay, Lütfi Elvan ve Ertuğrul Çalışkan olmak üzere birçok fan sayfaların yöneticisi olarak tanılıyordu. Geçtiğimiz aylarda Lütfi Elvan Facebook sayfası ulaştırma bakanlığı basın müşavirliğine teslim etmişti. Şuan da resmî hesap olarak kullanılıyor.