Er: Dayanışmanın Olmadığı Yerde Başarı Olmaz

Er: Dayanışmanın Olmadığı Yerde Başarı Olmaz
Mersin Barosu Başkanı Ali Er, baro yönetimi olarak meslektaşlarıyla dayanışma içerisinde olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, "Dayanışmanın olmadığı yerde başarı olmaz" dedi.

Mersin’in Mut ilçesinde stajını başarıyla tamamlayarak ruhsatını almaya hak kazanan avukat Sümeyye Mazlum, yemin edip cübbe giyerek avukatlık ruhsatnamesini Baro Başkanı Ali Er’den aldı.

Törende konuşan Er, en uzak ilçede dahi olsa meslektaşlarının yanında olarak onların sevincine ortak olmanın, dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olduğunu ifade ederek, "İlçelerde ilk kez ruhsat töreninin düzenleniyor olmasının, önemli bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. Dayanışmanın olmadığı yerde başarı olmaz. En uzak ilçede görev yapan meslektaşlarımızın dahi her zaman yanındayız” diye konuştu.

Bütün hizmetlerde herkese aynı mesafede olduklarını kaydeden Er, “Baromuzu, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın çıkarları doğrultusunda hizmet üreten, bütün üyelerini kucaklayan, birleştirici ve bütünleştirici, tüm üyelerine eşit mesafede duran bir anlayışla yönetiyoruz” ifadelerini kullandı.