Engelliler Arabalarına Kavuştu.

Engelliler Arabalarına Kavuştu.
Milletvekili Lütfi Elvanın girişimleri sonucu sağlanan engelli arabaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
Karaman milletvekili Lütfi Elvan’ın girişimleri sonucu Hollanda’ da çalışan işadamı Safi Eski’nin yardımlarıyla sağlanan 30 adet akülü engelli arabaları Karaman Sakatlar Derneği ve Karaman Rehberlik Ve Özel Eğitim Hizmetlerini Destekleme Derneği aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Arabaların bir bölümü Karaman merkezde engellilere ulaştırıldı. Bir bölümü de Ermenek ve Sarıveliler ilçelerimizdeki engellilere ulaştırılmak üzere Ermenek Belediye Başkanlığına gönderildi.

Geçirdiği  bir trafik kazası sonrasında beli kırılan ve bu nedenle yürüyemeyen Mehmet Canıvar isimli vatandaşta da arabasını alan  şanslı isimlerden oldu. Mehmet Canıvar, engeli nedeniyle uzun süredir maddi- manevi her yönden sıkıntı içersinde olduğunu, verilen bu arabanın kendisini önemli ölçüde rahatlatacağını söyleyerek, arabaların sağlanmasında katkıları olan başta milletvekilimiz Sayın Lütfi Elvan, Sakatlar Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldırım, Rehberlik Ve Özel Eğitim Hizmetleri Derneği Başkanı Ayşe Aslan ile hayırsever işadamı Safi Eski ‘ ye teşekkürlerini ileterek bu hizmetlerin devamını dilediklerini belirtti.