Emre Belözoğluʹndan taraftara küfür

Emre Belözoğluʹndan taraftara küfür
Volkan tribünlere dönerek taraftarı alkışladı, kaptan Emre de tribünlere küfürler savurdu.
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turu ilk maçında Türkiye, Türk Telekom Arenaʹda konuk ettiği Hırvatistanʹa 3-0 mağlup oldu ve finallere katılma ümitlerini mucizelere bıraktı. Rövanş maçı ise 15 Kasım Salı günü oynanacak.
Euro 2012 için Hırvatistan ile baraj maçına çıkan A Milli Takımıʹnı soğukta, yağmurda yalnız bırakmayan taraftar, farklı yenilginin acısını sahadakilerden çıkardı.

PROTETOLARDAN EN ÇOK NASİBİNİ ALAN  TEKNİK HEYET OLDU

Büyük umutlarla tribüne gelen ve ay-yıldızlı takımı alkışlamak için yerlerini alan on binler, sahada yaşananlar karşısında duygu patlaması yaşadı. Tribünlerin protestosundan en çok nasibini alanlar ise teknik heyet oldu.
 

"HİDDİNK İSTİFA"

İlk yarıyı 2-0 yenik tamamlayan A Milli Takımıʹndan biraz kıpırtı bekleyen tribünler, gelen üçüncü golle ümitlerini iyice kaybetti. Bunun üzerine Teknik Direktör Guus Hiddinkʹi hedef alan taraftar grubu, "Hiddink istifa" diyerek tepkisini dile getirdi. Bununla da yetinmeyen tribünler, Antrenör Oğuz Çetinʹi de suçlular arasında görerek, "Oğuz Çetin istifa" diye tempo tuttu. Teknik heyet memnuniyetsizliğini bu şekilde belirten tribünler, "Abdullah Avcı" tezahüratı yaparak gönüllerinden geçenleri dile getirdiler.

VOLKAN DA KÜFÜR ETTİ

77. dakikada ise tepki görme sırası Volkan Demirelʹdeydi. Bu dakikada rakibin kolay bir şutunda topu kontrol eden Volkanʹı, kale arkasındaki bir grup taraftar alaycı biçimde alkışladı. Bunun üzerine moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlenen milli kaleci, bu tribüne dönerek, kendisi de taraftarı alkışla protesto etti. Volkanʹın bu hareketi üzerine tribünler, büyük tepki gösterip, küfürlü protestoda bulundu ve kendisine her top gelişinde ıslıkladı. Volkan da küfürleri sıraladı...
Oyunun son anlarında Türk oyuncular arasında yapılan pas alışverişi sırasında "oley" diye alaycı biçimde tempo tutan öfkeli taraftar, bitiş düdüğüyle birlikte de soyunma odasına giden futbolcuları yuhaladı, Hırvatistanʹı alkışladı.

"O.... EVLATLARI"

Volkan Demirelʹin tribünlerle tartışmasını yatıştırmak isteyen Emre Belözoğlu, diğer yandan da tribünlere laf yetiştirdi. Tecrübeli oyuncu, kendilerini protesto eden gruba karşı dönerek konuşurken, ʹo... evlatllarıʹ diye küfür ettiği de dikkatlerden kaçmadı.