Emircan İğrek Konserine Geri Sayım Başladı

Emircan İğrek Konserine Geri Sayım Başladı
Uzun zamandır beklenen EMİRCAN İĞREK konseri 5 Ocak Perşembe günü saat 19:30 da Lütfi Elvan Fuar ve Kongre merkezinde, kapalı alanda gerçekleştirilecek.
MUSTANG ORGANİZASYON- CLKTRL ORGANİZASYON ve FMP MEDYA ortaklığı ile düzenlenen konserde yetkililer, konser sırasında oluşabilecek bütün istenmeyen olayların önüne geçmek ve EMİRCAN İĞREK hayranlarına keyifli ve kaliteli bir konser izleyebilmelerini sağlamak için, güçlerini birleştirerek bütün tedbirleri aldıklarını açıkladılar.
 
Organizasyon yetkilileri ayrıca şunları söylediler; ''EMİRCAN İĞREK uzun zamandır Karaman'a gelmesi istenilen, gençler tarafından sevilen bir sanatçıydı .ve bizde Karaman'ın önde gelen organizasyon firmaları olarak bu konuda güçlerimizi birleştirdik. ve şu an konserimizin hazırlıklarını tamamladık.
EMİRCAN İĞREK hayranlarının konser alanına ulaşımı konusunda dolmuş durakları ile özel bir anlaşma yaptık. Özellikle üniversite öğrencilerinin konser alanına rahat ulaşmaları için, Lütfi Elvan Fuar ve Kongre merkezine, dolmuşlar yurtların önlerinden seferler düzenleyecek olup, ayrıca belirli noktalardan servislerde kaldırılacaktır.
Havaların soğuk olması nedeniyle insanların kapı önünde soğukta beklememeleri için kapı açılış saatini 18:00 yine öğrencilerin kaldıkları yurtlara saat 23:00'dan önce giriş yapabilmeleri için konser başlangıç saatini 19:30 olarak belirledik. böylece özellikle üniversite öğrencileri konser bitiminde, kaldıkları yurtlara saat gece 23:00'e kadar çok rahat bir şekilde yetişmiş olacaklar ve konserin keyfini doyasıya ve kaygısız olarak çıkaracaklar''
 
Galleci cafe kantin- Heffalump coffe ve Mackbear coffe işletmelerinden de temin edilebilen biletler, ayrıca Biletix ve bubilet sitelerinde de mevcut olup, konser günü kapı girişinde de satışı gerçekleştirilicektir.
Bilgi için irtibat numaraları (Sinan Yiğitoğlu 0 532 260 94 35) (Mustafa Ertap 0 530 682 93 42) ( Çelik Türül 0 544 919 73 93)(Hüseyin Aşkayanar 05317262116)
 
EMİRCAN İĞREK hayranlarının bu muhteşem geceyi kaçırmamaları için biletlerini tükenmeden temin etmelerini öneriyor,
Şimdiden herkese iyi eğlenceler diliyoruz.