ERMENEK SAĞLIK MESLEK LİSESİ TAMAMLANIYOR

ERMENEK SAĞLIK MESLEK LİSESİ TAMAMLANIYOR
Karamanın Ermenek İlçesinde hayırsever Mehmet Çakır tarafından yaptırılan Fikriye-Mehmet Çakır Anadolu Sağlık Meslek Lisesi tamamlanmak üzere.
Ermenek Devlet Hastanesi yanında bulunan ve 4 bin 400 M² alan üzerine yapılan 18 derslikli 320 öğrenci kapasiteli okul 3 kat olarak inşaa edildi. İçerisinde laboratuarı, konferans salonu ve idari birimlerin de yer aldığı okulun dış yapısı tamamlandı. Ermenek Kaymakamı Mehmet Demir okulun tamamlanmak üzere olduğunu belirterek kısa süre içerisinde çevre düzenlemesinin kaymakamlıkça yapılacağını belirtti.
Ermenek ilçesinde hayırsever insanların azim ve katkıları ile eğitimde büyük mesafelerin alındığına işaret eden Mehmet Demir, son yıllarda eğitimde büyük yatırımlar hayırseverlerinizin katkılarıyla gerçekleştirilmiştir. Bu katkılardan ve hayırlardan olan Fikriye-Mehmet Çakır Anadolu Sağlık Meslek Lisesi de tamamlanmak üzeredir. Bu okulumuzun çevre düzenlemesi kaymakamlıkça gerçekleştireceğiz. Okulun kendisi gibi çevresinin de ilçeye yakışır şekilde yapılması için projesi hazırlanmakta. Daha önce söz verdiğimiz gibi hazırlanacak proje çerçevesinde çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek ve öğrencilerimiz bu eğitim öğrenim yılının ikinci yarısında yeni okullarına taşınacaklar. Ben bu vesile ile hayırlı hizmetlerinden dolayı Mehmet Çakır’a bir kez daha teşekkür ederim dedi.