ERBAKAN ve NUMAN KURTULMUŞ KONYADA

ERBAKAN ve NUMAN KURTULMUŞ KONYADA
Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ, İftar Programı için dün akşam Konyadaydı.

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatının her sene geleneksel olarak düzenlediği İftar Programının bir yenisi dün akşam gerçekleşti. İftara Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ olmak üzere Onur konuğu olarak Milli Görüş Lideri 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN katıldı.

Karaman İl Teşkilatının da yoğun olarak katıldığı programda İl Başkanı Halit Özel, Merkez İlçe Başkanı Fatih Karataş’ta protokolde yerini aldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Milli Görüş’ün iktidar olması için sadece akıllı düşünmek yetmez akıllı çalışmak gerek diyerek bütün teşkilatların biran evvel yapılandırılması bir tek nokta da bile eksik olmaması gerektiğini belirtti. Kürt Açılımına cevap olarak ise şunları söyledi “ Efendim diyorlar ki Saadet Partisi AKP’nin Kürt Açılımına destek veriyor, Hayır Yalan! Hükümetin daha elinde resmi olarak hazırladığı bir rapor yok ki bir proje yok ki. Bizi ziyaret ettiklerinde elinizde projenizi görmek istiyoruz dediğimizde dediler ki henüz bir projemiz yok. Şimdi size soruyorum herhangi bir proje açıklanmadan nasıl olunuyor da karşısında veya yanında oluyorsunuz bu mantıksızlıktır. Onun için biz Saadet Partisi olarak hiç kimsenin ne yanındayız nede karşısındayız. Biz kendi Raporumuzu, kendi projemizi açıkladık” diyerek Kürt açılımı hakkındaki Saadet Partisi için yapılan iddialara son noktayı koymuş oldu.

 

Gecenin onur konuğu olarak Katılan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN; Konya’da Milli Nizam partisinden buyana görev alan tüm Milli Görüş’çüleri kucaklıyorum ve onlara hizmetlerinden dolayı bütün insanlık adına teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başladı. Konya’nın m Beldeyi Muhayyere olduğunu belirterek, Kurtuluş Konya’dan başlayacaktır. Biz ilk Konya’da yola çıktığımızda bize dediler ki tek çiçekle bahar olmaz, bizde dedik ki her bahar bir tek çiçekle başlar, işte şimdi Türkiye’nin dört bir tarafında Milli Görüş’çüler canla başla çalışıyor.  Dedi.

 

ERBAKAN; "EYY AKP! BOŞUNA UĞRAŞMA ISPANAKTAN YAĞ ÇIKMAZ

 

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN, Hükümetin son günlerde yaptığı çalışmalara da değinerek, milli görüş gömleğini çıkaran bir zihniyetin ülkeye hiç bir fayda getirmeyeceğini söyledi. Erbakan konuşmasına şöyle devam etti. “ AKP şuursuzca çalışmaktadır, Ülke ekonomisini mahvetmişler köylü, esnaf, işçi, memur inim inim inliyor. Buna rağmen çıkıyorlar efendim ülkenin durumu çok iyi! Ya hu neresi iyi siz ekonomiye hiç bakmıyor musunuz? Sanayi bitirdiniz, Köylüyü bitirdiniz hala da diyorsunuz ki AKP hükümeti iyi çalışıyor. Bak size hocanız olarak söylüyorum Boşuna uğraşmayın Ispanak’tan yağ çıkmaz. Eyy AKP’ye oy veren sakallı hüsnü bu gidişata artık dur demek zorundasın! Bunları size boşu boşuna muhalefet olsun diye söylemiyorum! Size şefkatimden dolayı söylüyorum” Dedi.