EMLAK VE ÇEVRE VERGİSİ 2. TAKSİTİ 30 KASIMʹDA SONA ERİYOR

EMLAK VE ÇEVRE VERGİSİ 2. TAKSİTİ 30 KASIMʹDA SONA ERİYOR
2011 yılına ait emlak vergisi ve çevre temizlik vergisinin ikinci taksitleri için ödeme süresinin 30 Kasım 2011 Çarşamba günü sona ereceğini bildirdi.
Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tekin, yaptığı yazılı açıklamada; 2011 yılına ait emlak vergisi ve çevre temizlik vergisinin ikinci taksitleri için ödeme süresinin 30 Kasım 2011 Çarşamba günü sona ereceğini bildirdi.
 
Vatandaşların cezalı duruma düşüp mağdur olmamaları için borçlarını zamanında ödemeleri gerektiğini ifade eden Tekin, şunları kaydetti:
“Belediyemizce kamu hizmetlerinin kesintisiz yerine getirilebilmesi ve vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet verilebilmesi, ödeme mükellefiyeti bulunan vatandaşlarımızın yükümlülüklerini zamanında yerine getirmesiyle mümkün olacaktır. Vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemesi için ödemelerini 30 Kasım’a kadar yapmaları gerekiyor. Vatandaşlarımız belediye gelirlerini Belediye vezneleri dışında; Vakıfbank, Ziraat Bankası, Akbank, Bank Asya ve PTT şubelerine de yapabilecekler.”
 
Başkan Yardımcısı Tekin ayrıca, Belediye ve ilgili bankalar dışında tahsile yetkili başka kurum ve kişi olmadığını belirterek, belediye adına kapılarına gelip tahsilat yapmak isteyen kişilere ve tahsilat büroları adı altında işlem yapan yerlere kesinlikle para verilmemesi konusunda da vatandaşları uyardı.