EMİNE ERDOĞANIN ARAP DÖVMESİ DİKKAT ÇEKTİ.

EMİNE ERDOĞANIN ARAP DÖVMESİ DİKKAT ÇEKTİ.
Pazar günü açılışı yapılan 1.Halk Eğitimi Günleri Fuarına Katılan Başbakanın eşi Emine Erdoğanın elinin üzerindeki DÖVME dikkat çekti.
ÖZEL HABER/
Karaman Valisi Fatih Şahinʹinde Katıldığı 1.Halk Eğitimi Günleri Türkiye Fuarında Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nun yanı sıra Başbakan’ın eşi Emine Erdoğan’da katılmıştı. Fuarda bulunan stantları gezen Emine Erdoğan kendisine takdim edilen hediyeleri kabul ederken Objektiflere yansıyan bir görüntü dikkatleri çekti.
Emine Erdoğan’ın elinin üzerinde, genelde Doğudaki Aşiret Kadınlarının yaptığı Arap Kadınları dövmesi bulunuyordu. Gazetecilerden özellikle saklamaya çalışan Emine Erdoğan, Yukarı baktığı bir esnada farkında olmadan Dövmesini gösterdi.
  
Doğudaki bazı Aşiret Kadınları; Kötü güçlerden korunma, şans sağlamak, Kötü güçlerin kendisine zarar vermesini engellemek, üzerine gelen uğursuzluğu savmak, şanssızlıktan kurtulmak, yılan, akrep gibi zehirli hayvanların ve yırtıcıların kendine ve ailesine zarar vermesini engellemek için bu tür dövme yapıyorlar.  
 
Başbakan’ın Eşi’nin de yapmış olması Acaba Emine Erdoğan’ın korktuğu bir şeyler mi var sorusunu akıllara getirdi.