EĞİTİM BAŞARISINI ARTIRMA PROJELERİ MASAYA YATIRILDI

EĞİTİM BAŞARISINI ARTIRMA PROJELERİ MASAYA YATIRILDI
Karaman Eğitiminde Başarıyı Artırıcı Çalışmalar konulu toplantının üçüncü ayağı Kazım Karabekir Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda 08.12.2010 Çarşamba günü saat 10.30 da yapıldı.
2010–2011 eğitim-öğretim yılı sürecinde ilimizdeki tüm eğitim kurumlarında kaliteyi artırmak, ülke genelinde yapılan SBS ile OKS’de ve Ana-Kız Okuldayız projesinde İlimizin başarısını yükseltmek ve İlimiz eğitiminin hak ettiği yere gelmesini sağlamak amacıyla hazırlanan "Karaman Eğitiminde Başarıyı Artırıcı Çalışmalar" konulu toplantının üçüncü ayağı Kazım Karabekir Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda 08.12.2010 Çarşamba günü saat 10.30 ‘da yapıldı.
Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN, Eğitim Müfettişleri Başkanı Ali Yaşar TUTKUN, Müdür Yardımcısı Selmani KARAÇAM, Şube Müdürü Hasan ERKAN ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN; “Başarıyı arttırmak için daha önce yapmış olduğumuz toplantının değerlendirmesini yapmak ve yapılan çalışmaların alınan kararlarların uygulanmasında karşılaşılan sorunlar ve elde edilen başarıları değerlendirmek için toplanmış bulunuyoruz. İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlerimize, yaptıkları çalışmalar ve göstermiş oldukları çabaya için çok teşekkür ediyor ve çalışmalarından dolayı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. İlimizin yakaladığı SBS ve OKS bazındaki başarıyı daha yukarı çıkarmak için ilçelerimizdeki okullarımızla yakın ilişki içinde olacağız. İlimizi ilk sıralara çıkaran siz ilçe Milli Eğitim Müdür ve öğretmenlerimin bunu tekrar başaracağına olan inancım sonsuzdur. Hepinize toplantıya katıldığınız için çok teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. ”dedi.