EFSANE BU YILDA ŞAMPİYON MU?

EFSANE BU YILDA ŞAMPİYON MU?
Karaman Belediye Spor karşılaşması bu pazar günü gerçekleşecek
Karamaninsesi.com Diyor ki;
Karaman Amatör Kümesinde amansız bir şampiyonluk yarışı var. Bu yıl, en büyük aday istisnasız namaglûp lider olan Karaman Belediye spor. Gerek altyapısı, gerek Karaman futboluna kazandırdığı nice yetenekler, gerekse tecrübeli hocası Yalçın BÜYÜKEKEN ile her yıl olduğu gibi bu yılda en büyük şampiyon adayı Karaman Belediyespor.
 
Sürekli eleştirilere muhatap olan bir kulüp olsa da yiğidi öldür hakkını ver demiş atalarımız. Çalışmadan bir başarı elde edilmesi hayalciliktir. Bu bağlamda Karaman Belediye spor yıllardan beri disiplinli ve özverili çalışmalar içinde ki başarılarına her yıl yenisini ekliyor. Bu yılda sadece bir beraberlik aldılar, en yakın takipçileri Akın Gençlik Spor ile oynadıkları müsabakada, ancak maçı izleyenler bize katılacaklardır Karaman Belediye spor çok baskılı oynadı ve galibiyeti hak eden taraftı istisnasız. Hasbel kader atılan bir şut Akın Gençlik spor beraberliği yakalamasa Karaman Belediye spor bu yıl da şampiyonluğunu çoktan ilan etmişti.
 
Her yıl şampiyonluğun en güçlü adayı olup sezon sonunda da kupayı almak hiçbir zaman tesadüf değildir. Karaman Belediye spor tecrübeli hocası ve futbolcularının azimli çalışmalarıyla yıllardır şampiyonluğun belki de tek adayı durumunda. Dışarıdan eleştiren insanlara çok kolaydır bazı şeyleri söylemek. Eleştirilerinde bir sınırının olması gerekliliği vardır. Daha çok çalış sen başarılı ol. Biz bu bağlamda Yalçın hocayı ve Karaman Belediye sporlu futbolcuları kutluyoruz. Bükemediğin bileği öpmeyi bileceksin.
 
Lafla eleştirmek, karalamak en kolayıdır. Karaman Belediye sporun rakibi kim olursa olsun kendi sınırlarının üstünde bir mücadele veriyor. Neden? Çünkü rakip Karaman Belediye spor.
 
Meyve veren ağaç taşlanır beyler, iğneyi kendinize batırın daha sonra çuvaldıza geçin bakalım. Kısa vadeli başarılar yok ortada. Uzun vadeli çalışılmış ve sonuca ulaşılmış bir başarılar manzumesi var ve kupalarda şampiyonun koleksiyonunda duruyor.
 
Bu hafta ise en yakın rakibi Akın Gençlik spor ile oynuyor. Karaman Belediye spor, geçen maçta baskılı oynamış ve galibiyeti kaçıran taraf olmuştu. Bu maç şampiyonu net olarak belirlemese de Karaman Belediye spor kazanırsa kaybedeceği başka puan olmadığına inanıyoruz. Hasbel kader alınan bir puan Akın Gençlik sporu yarışta bu haftaya kadar taşıdı. Kanaatimiz Karaman Belediye sporun bu yılda hak ettiği kupayı alacağı yönündedir. Son dakika golleri ile alınan galibiyetler neticesinde Akın Gençlik sporun gelebileceği en iyi nokta lig ikinciliği olacağı düşüncesindeyiz. Bu yazıdan sonra bizde çok eleştiri alacağımızı biliyoruz ama gerçekçi olmak ve gerçekleri söylemek herkesin harcı değildir.
 
Sonuç olarak bu hafta oynanacak olan Karaman Belediye spor-Akın Gençlik spor müsabakasından sonra bu yazımızda belirttiğimiz hususlara herkesin katılacağını düşünüyoruz. Varsa aksini iddia eden maçı gelir izler sonucunu görür ve sezarın hakkını sezara verir. Centilmence bir müsabaka olması dileklerimizle….