EBRU KURSU ÖĞRENCİLERİ HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

EBRU KURSU ÖĞRENCİLERİ HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ
Düzenli olarak her hafta tarihi mekânları gezen Karaman Belediyesi Ebru Kursu öğrencilerinin bu haftaki ziyareti Huzurevine oldu.
Ebru sanatçısı Aynan Çolakoğlu tarafından Belediye Sevgi Evi’nde kurs gören öğrenciler, Pazartesi günleri de il merkezi ve çevresindeki tarihi yerleri gezip bazı kurumları ziyaret ediyorlar.
 
Huzurevi ziyaretinde kursiyerlere eşlik eden Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu’nun eşi Hilâl Uğurlu bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çekerek: “Yaşlılar bizim en büyük değerlerimizden. Huzurevlerinde kalan insanlarımız kendilerini yalnız hissetmemeli. Onları ziyaret ederek moral verip, hayata gülümseyerek bakmalarına yardımcı olmamız gerekir. Çünkü bu insanların buna çok ihtiyacı var. Burada gördüğüm kadarı ile Karaman Huzurevi’nde her şey çok güzel ve planlı yürütülüyor. Özellikle de hijyen konusunda, çalışanları tebrik ediyorum. Çok ferah bir ortam oluşturulmuş. Her yer bir insanın kendi evi gibi tertemiz ve pırıl pırıl. Ben özellikle çalışmayan bay ve bayanları burada kalanları ziyaret etmeye ve onların yalnızlıklarını paylaşarak moral vermeye davet ediyorum. Ebru sanatını öğrenen kursiyerlerimiz de bu gezi ve ziyaretlerden çok memnun kalıyor.” dedi.
 
Odaları teker teker ziyaret eden kurs öğrencilerini gören yaşlılar, büyük mutluluk yaşarken, Ebru sanatçısı Aynan Çolakoğlu’da bu anlamlı ziyaretlere devam edeceklerini söyledi.