Düzen Konfeksiyondan Müşterilerine ücretsiz maske

Düzen Konfeksiyondan Müşterilerine ücretsiz maske
Karaman'da uzun yıllardır konfeksiyon alanında hizmet veren Düzen Konfeksiyon Müşterilerine ücretsiz maske veriyor.

Korona Virüsünden dolayı yetkililer maske kullanımını özellikle belirtirken bazı yerler içinde mecburi kılmıştı. İmaret mahallesinde uzun yıllardır hizmet veren Düzen Konfeksiyon mağazası müşterilerinin sağlığı için ücretsiz maske veriyor. 

Firma sahibi Feyzullah Düzen haber sitemize yaptığı açıklamasında; " Tüm Dünyayı tehdit eden Korona Virüsünden korunmak için sosyal mesafenin çok önemli olması yanı sıra maske kullanmanında önemli olduğunu yetkilierimiz her defasıda söylüyor. Bizlerde hem müşterilerimizin hemde kendi sağlımız için ücretsiz maske verme kararı aldık. Mağazamıza gelip alışveriş yapan müşterilerimizin gerek mağaza içinde gerekse dışarıda rahatça kullanabilmesi için bu maskelerden ikram ediyoruz. Bugüne kadar bizleri tercih eden Karaman halkına bugün ücretsiz maske vermek bizim için Ahievran anlayışı olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Firmanın yaz ayına da hazırlandığını belirten Firma Sahibi Feyzullah Düzen, Salgın hastalık olsa da hayatın devam ettiğini belirterek müşterileri için yeni ürünlerin geldiğin belirtti. Feyzullah Düzen; " Gündemde Salgın bir hastalık olsa da biz inanıyoruz ki, yaz ayları ile birlikte artık bu hastalık gündemden düşecek. Ortada ciddi bir sorun olsa da hayat devam ediyor onun için bizde müşterilerimiz için her bütçeye uygun yeni yaz ürünleri getirdik. Önceki yaz aylarında olduğu gibi bu yazda Düzen Konfeksiyon farkını gösterecek." dedi.