Dört Farklı Bölgeye Akıllı Vezne Kuruldu

Dört Farklı Bölgeye Akıllı Vezne Kuruldu
Karaman’ın muhtelif bölgelerinde yerleştirilen Akıllı Vezne Ödeme ve Su Yükleme Noktası ile vatandaşlar belediyeye gitmeden işlemlerini 7/24 gerçekleştirebilecek.

Karaman Belediyesi daha önce belli noktalarda bulunan, Akıllı Vezne Ödeme ve Su Yükleme Noktalarının sayısını artırarak ihtiyaç duyulan dört farklı bölgeye daha kurulum yaptı. Larende Mahallesi Muhtarlık Ofisi yanı, Yeşilada Mahallesi Sebahattin Özer İş Merkezi Önü, Elmaşehir Mahallesi Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi Önü ve Valide Sultan Mahallesi Karaman Lisesi karşısına kurulan akıllı vezneler hizmet vermeye başladı.   Vatandaşlarımız bu noktalardan; akıllı su sayaçlarına kontör yüklemesi, mekanik sayaçların abone numarası vasıtası ile ödemeleri, belediye vergi borçlarının ödemeleri ve taksitli ödemeler gerçekleştirilebilecek. Tüm bankaların kredi kartları ve tüm banka kartları ile ödeme yapılabilen akıllı veznelerde nakit ödemede yapılabilecek.

Vatandaşlar belediyeye gitmeden birçok işlemini bu noktalardan gerçekleştirebilecek. Akıllı vezneler ilerleyen zamanlarda kentin farklı noktalarına da kurulacak.