Dijital destek sınırsız hazırlık

Dijital destek sınırsız hazırlık
Yüz yüze eğitimin yanı sıra kişiye özgü ve yapay zeka tabanlı eğitim platformu Uğur Dijital ile öğrencilerinin yanında olan Karaman Uğur Kurs’ta erken kayıt dönemi başladı.

Sınava hazırlıkta öncü adımlarla 1968’den bu yana milyonlarca öğrenciyi hedeflerine ulaştırmanın gururunu yaşayan Uğur Kurs, kişiye özgü öğretim anlayışıyla ve Türkiye’de genelindeki 127 kursuyla en yaygın ve en başarılı sınava hazırlık merkezi olmaya devam ediyor. 4 kıtada, 9 ülkede üniversiteleri, kampüsleri ve kursları bulunan BAU Global eğitim ağının parçası Uğur Kurs, akademik ve bilimsel temellere dayanan eğitim içerikleri ile öğrencileri hayallerindeki lise ve üniversiteye hazırlıyor. Uğur Kurs 2020 yılında YKS ve LGS şampiyonluklarının yanı sıra her yıl merkezi sınavlarda sergilediği ilk 100 ve ilk 1000’deki derecelerle başarılarını taçlandırıyor.

Karaman Uğur Kurs tarafından yapılan açıklamada erken kayıt sürecinde lise ve üniversiteye hazırlanan öğrencilere eğitim içerikleri ve dijital platform desteği hakkında bilgi verildi. Yüz yüze eğitimin yanı sıra kişiye özgü ve yapay zeka tabanlı eğitim platformu Uğur Dijital ile öğrencilerinin yanında olduklarını belirten kurs yetkilileri “Alanında uzman ve deneyimli akademik kadromuzun oluşturduğu içeriklere, soru bankalarına ulaşabilen öğrencilerimiz, hedeflediği lise ya da üniversite için bir yol haritası oluşturma şansı buluyor, başarı grafiğini kayıt altında tutabiliyor. Öğrencilere dijital koçluk yapılıyor” açıklaması yaptı.

Uğur Kurs’ta öğrencilerin başarılarını destekleyen Kariyer Kulübü, Gece Modu, Bir Soru'n Var Mı? , U-Check Up, ETAP, U-Bridge gibi çok sayıda farklı uygulama da bulunuyor. Kariyer Kulübü ile öğrencilerimizin kariyer hedefleri ve becerilerine uygun şekilde yönlendirilmesi sağlıyor. Online üniversite tanıtım günleri ve kariyer liderleriyle söyleşiler gerçekleştiriliyor. Gece Modu ile öğrenciler derslerin bitişinden sonra ek soru çözümleri, ders pekiştirme çalışmaları gerçekleştirebiliyor. Uğur Takip Sınav Programı (UTSP) ile ödev devamlılığını sağlanıyor ve. Bir Soru'n Var Mı? uygulaması ile öğrenciler ders saatleri dışında öğretmenlerine eksik kaldığı konularla ilgili soru sorma şansı bulurken U-Check Up programı ile öğrencilerin bilişsel ve kişisel gelişim alanları takip edilerek ölçüm yapılıyor. Psikolojik danışmanlar tarafından gerçekleştirilen öğrenciye özgü çalışmalar sonucu velilere ve öğretmenlere geri bildirimler yapılıyor. Eksikleri Tamamlama Programı ETAP ile ise öğrenciler bireysel ya da grup çalışmaları ile eksik kaldıkları konuları tekrar edebiliyor. Ayrıca Uğur Kurs sınava hazırlık sürecinde öğrenci, veli ve öğretmen iletişimini de destekliyor. U-Bridge programıyla veliler öğrencilerin akademik süreçleriyle ilgili bilgilendiriliyor.