Deva Partisiniden haber sitemize ziyaret

Deva Partisiniden haber sitemize ziyaret
DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer haber sitemize ziyarette bulundu
Eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi çalışmalarını son hız devam ettirirken, geçtiğimiz hafta Karaman İl Başkanlığına getirilen Mustafa Burak Demirer’de Karaman teşkilatı için hummalı bir çalışma yürütüyor.
 
Karamaninsesi.com Genel Yayın yönetmeni Hüseyin Ölger’i ziyaret eden DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer partisinin faaliyetleri hakkına açıklamalarda bulundu.
Vatandaştan büyük ilgi gördüklerini ve ilçelerde dâhil teşkilatlandıklarını belirten DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer; “ Bildiğiniz gibi Deva Partisi Genel Merkezi Partinin Karaman teşkilatını şahsıma tevdi ettiler. Görevi aldığım günden bu yana gece gündüz çalışıyor ve teşkilatımızı biran evvel kurmayı planlıyoruz. Şunu çok net görüyoruz ki halkımızın yeni bir harekete ve yeni bir iktidara ihtiyacı var. Halkımız yoksulluk içerisinde perişan bir durumda. Bu sıkıntıların üzerine gelen Pandemi de yarayı iyice açmasına sebep oldu. Teşkilatı kurmak için teklifte bulunduğumuz kişilerin neredeyse hiç biri geri çevirmiyor. Partimize ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a inanıyorlar. Bu ilgi ve alaka bizleri fazlasıyla sevindiriyor.” Dedi.
 
Normal Siyasi Parti düzenini unutun DEVA Partisi çok farklı bir yapıyla geliyor diyen İl Başkanı Mustafa Burak Demirer; “ DEVA Partisi klasik parti yapılanması ile teşkilatlanmıyor. Partimiz Profesyonel bir yapıya sahip olacak, Biz kavga ile siyaset yapan bir parti asla olmayacağız. Bizim derdimiz, Halkın derdine Deva olmaktır. Onun için teşkilatımızda profesyonel ekipler kuruyoruz. Nerede bir sorun varsa acil şekilde çözüm yolu üretiyor ve halkımıza sunuyoruz. Şuanda yeni kurulan bir partiyiz. İnşallah iktidara geldiğimiz de bu ekipler devreye girerek sıkıntıların acil bir şekilde çözecek.” Dedi.
 
Görevi yeni aldıkları ve teşkilat binasını birkaç haftaya açacaklarını söyleyen İl Başkanı Demirer; “ Bu ayın başında bize görev tevdi edildi. Şuan da Partimizin merkez binası için birkaç yeri belirledik İnşallah önümüzde ki günlerde güzel bir açılışla faaliyete geçireceğiz. Şunun altını çizelim ki biz tabela partisi değiliz. Öyle Parti binasını açtık bir kenarda dursun demeyeceğiz. Parti Binamız gün boyunca açık olacak, Gencinden yaşlısına kadar her kesin buluşma noktası olacağı bir sistem oluşturacağız. Çünkü Biz DEVA Partisiyiz, Derde Deva olmak için halkın sürekli gelebileceği bir mekan olmak zorundadır.” Dedi.
 
ALİ BABACAN KARAMANA GELECEK.
Partinin tanıtım programında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın da gelmesinin planlandığını söyleyen Deva Partisi İl Başkanı Mustafa Burak Demirer; “ Önümüzde ki aylar da teşkilatımızın tanıtım programını gerçekleştireceğiz. İl yönetimi ve Merkez ilçe dâhil bütün ilçelerin başkanlarının katılacağı bir tanıtım programı olacak. Tabii bu noktada Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın katılımını sağlamayı planlıyoruz. Biliyorsunuz ki Virüsten dolayı Devletimiz bazı önlemler aldı. Önümüzde ki aylarda eğer toplantılara izin verilirse Genel Başkanımızın da katılacağı güzel bir tanıtım programı düzenleyeceğiz.” Dedi.
 
DEVA PARTİSİ KARAMAN İL BAŞKANI MUSTAFA BURAK DEMİRER KİMDİR?
 
Aslen Karaman'ın Hamidiye köyünden olan Mustafa Burak Demirer, 1990 yılında Adana’da doğdu.
 
İlköğretimi Adana tamamladı. Mersin Erdemli Anadolu Öğretmen Lisesini tamamladı. Necmettin Erbakan Üniversitesi, Eğitim Fakültesinde Özel Eğitim bölümünden mezun oldu. Hâlen Konya Gıda Tarım Üniversitesinde Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme Yüksek Lisansına devam etmektedir.
 
Meslek hayatına 2012 yılında öğretmen olarak başladı. 2014 yılında kendi özel eğitim kurumunu açan Demirer, buradaki işine devam ederken 2020 yılında bir yayınevi ve yazılım şirketi kurmuştur.
 
Sağlıklı ve Engelsiz Yaşam Derneğinin Kurucu Başkanı ve Karaman Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir. Aynı zamanda da birçok STK’da üye olarak görev almaktadır.
 
İleri düzeyde İngilizce ve temel seviyede Almanca bilmektedir.
 
Evli ve bir çocuk babasıdır.