Deva Partisi hızla teşkilatlanıyor

Deva Partisi hızla teşkilatlanıyor
Ali Babacan’ın kurduğu, açılımı Demokrasi ve Atılım Partisi olan DEVA Partisi tüm yurtta olduğu gibi Karaman’da da teşkilat çalışmalarına hızla devam ediyor.
Eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'ın kurduğu ‘Demokrasi ve Atılım Partisi’ DEVA Partisi Karaman’da da hızlı bir şekilde teşkilatlanmaya devam ediyor.
 
DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer ilçelerde bile birçok teşkilatı hazırladıklarını belirtirken genel başkanları Ali Babacan’ın katılımıyla büyük bir şölenle tanıtım programı yapacaklarını belirtti.
 
Deva Partisi Kurucular Kurulu üyesi Furkan Aydoğan ve DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer, Karamaninsesi.com'u ziyaret ederek çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.
 
Karaman’da ekonomik sıkıntının hat safhada olduğunu belirten İl Başkanı Mustafa Burak Demirer; “ DEVA Partisi olarak aylardır halkın içerisinde geziyor hem teşkilat çalışmalarını sürdürüyor hem de vatandaşların sorunlarını not ediyoruz. Emin olun Karaman’da ki ekonomik sıkıntı sadece “ Ekonomik Sıkıntı var” diyerek üç cümle ile anlatılamayacak kadar büyüktür ve maalesef bu felaket durum her geçen günü daha da kötüye gidiyor. DEVA Partisi olarak projelerimizi anlattığımızda halkımızın bize inancını bire bir kendilerinden duyuyoruz. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın döneminde ki canlı ekonomiyi çok özlediklerini söylüyorlar. Kısır tartışmaların, birilerini vatansever diğerlerini vatan haini ilan etmenin sadece horoz dövüşü olduğunu ve hükümetin gündemi değiştirmek dışında hiç bir şey yapmadığını halkımız çok iyi görüyor.” Dedi.
 
Teşkilat çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini belirten İl Başkanı Mustafa Burak Demirer, AK Parti de dâhil bütün partilerin tabanından ilginin büyük olduğunu belirterek şunları söyledi; “ Biz güçlü adımlarla ilerleyen yeni bir partiyiz. Hemen hemen her partiden bize katılımlar gerçekleşiyor. Özellikle AK Partide siyaset yapmış çok değerli abilerimizin bize destekleri var. Tabi bizim her partiye kapımız açıktır. Hz. Mevlana’nın dediği gibi ‘Eskiler eskide kaldı can cazım, yeni şeyler söylemek lazım’ Biz yeni sözler söylenmesini ve yeni kadroların iş başına gelmesi gerektiğine inanıyoruz. Cumhurbaşkanının dediği ‘Metal yorgunluk’ artık tüm devlet kadrosuna sirayet etmiş durumdadır. Tüm yurtta olduğu gibi Karaman halkı da bunu görüyor ve DEVA Partisine büyük ilgi gösteriyor” dedi.
 
Karamaninsesi.com’a çalışmalarında başarılar dileyen DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi Furkan Aydoğan ise Karaman halkına da ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederek şunları söyledi; “ Öncelikle Basın camiasında ki hizmetlerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Özgür ve tarafsız basın olmak artık günümüzde çok zor bunu en iyi siz biliyorsunuz. DEVA Partisi olarak özellikle merkez medyası bize mesafeli durmaya çalışıyor, Bizim düşüncelerimize hak veriyorlar ama ekranlara çıkarmaktan çekiniyorlar, Tabi bunun neden olduğunu kimlerin baskı ve tahakkümlerde bulunduğunu biliyoruz. İnşallah bu günleri hep beraber atlatacağız. İl Başkanımızın da belirttiği gibi Hükümet ve Devlet kadroları ‘Metal yorgunluk’ içerisindedir. Bu Metal yorgunluğun halkımıza sirayet ederek Milletin fakrü zaruret içinde harap ve bîtap düşmesinden endişe duymaktayız. İşte DEVA Partisi bu kötü istikametin yönünü değiştirecek eski günlerde ki ekonomik canlılıkla birlikte Adaleti de sağlayacaktır. Ülkemizin genelinde Partimize olan ilginin Karaman’da aynı şekilde olması bizleri sevindiriyor. ” Dedi.
 
Karaman halkına çağrıda bulunan DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi Furkan Aydoğan; “ Tüm Karamanlı hemşerilerimize buradan çağrı yapıyoruz. Biz büyük bir milletiz, Kimsenin keyfi ve koltuk sevdası için Devletimizi zarara uğratamayız. DEVA Partisi şahısların değil sadece Milletin menfaatini gözeterek siyaset yapmaktadır. İster AK Partide isterse herhangi bir partide görev yapmış ol fark etmez herkese kapımız açıktır. Sizi emek verdiğiniz partinizden kovanların adalete nasıl baktığını daha iyi görüyorsunuz. Ahde vefanın olmadığı yerlerde siyaset yapmak size ömür harcamaktan ve ülkeye kaybettirmekten başka bir şeye yaramaz. Bundan dolayı Karaman halkını derdimize Deva olmak için DEVA Partisinde buluşmaya davet ediyorum.” Dedi.