Dev Kadro İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Dev Kadro İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Sınav Fen ve Anadolu Lisesi idare ve öğretmenleri iftar yemeğinde bir araya geldi.
Kale Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Sınav Fen ve Anadolu Lisesi kurucusu Bünyamin Taşçı ve okul kadrosuna yeni katılan öğretmenler katıldı.
Okul kurucusu Bünyamin Taşçı; “Sınav Okulları Kurucusu ve Genel Müdürü Metin Özer, Başken Kariyer Eğitim Kurumları Kurucusu Mehmet Zakir Erin ve Finans Öğretmeni Tuba Taşçı ortaklığı ile kurulan Sınav Fen ve Anadolu Lisesi için kurumumuzda görev yapacak öğretmenlerimiz ile iftar yemeğinde bir araya geldik." dedi.
 
Haber sitesimize açıklama yapan Sınav Okullarının Karaman'da ki kurucusu Bünyamin Taşçı şunları söyledi; " Karaman’ın en iyi öğretmenleri ile imza töreni düzenledik. Sınav Fen ve Anadolu Lisesi olarak Genel Merkezimizin talimatı doğrultusunda alanında tecrübeli, donanımlı, evrensel ahlak ilkelerini benimsemiş, bütün inançlara ve fikirlere saygılı, ehliyet ve liyakati kendine şiar edinmiş öğretmenler ile çalışacağız. Öğretmen seçimi Merkezin gönderdiği CEO’ların yaptığı mülakat sonrası belirlenmektedir.
 
25 yıllık tecrübesi ile faaliyetlerini sürdüren Sınav Okulları, Türkiye’nin her tarafında onlarca şubesi ile gençlerimize iyi bir eğitim için sistemli bir çalışma yürütmektedir. Kurumumuza kayıtlarımızı başlattık. 8.sınıftan 9. sınıfa geçecek olan öğrenciler, 10,11ve12. sınıfa geçecek öğrencilerin okulumuza geçiş yapabileceğini belirtmek isterim. 11 ve 12. sınıfa geçecekler için tamamıyla üniversiteye hazırlık programı uygulanacaktır. Karaman’ın en merkezi okulu olan kurumumuz her açıdan veli ve öğrencilerine kolaylık sağlamaktadır. Öğrencilere verilecek yayın dönem boyu uygulanacak sistem ile ilgili kurumumuza gelerek detaylı bilgiyi alabilirsiniz. Kurumumuzda şuan için branşının en profesyonel öğretmenlerinin bulunduğunu ve ilerleyen günlerde bu profesyonel kadronun daha da genişleyeceğini belirtmek isterim. Bayrama kadar çok özel bir fiyat politikası uygulayacağız. Yılın eğitim markası ödülünü alan Sınav Okullarına Kayıt için geç kalmayınız” dedi.
 
Düzenlenen iftar yemeği okul kadrosuna yeni katılan öğretmenlerin sözleşmesinin imzalanması ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.