Web Tasarım kuş kovucu Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ oto kurtarıcı kuş kovucu Güvercin Kovucu iş elbiseleri kuş kovucu dalyan apart otel 

Karamanın Yerel haber sitesi

Dermakozmetikte Yaz Dönemi

Dermatoloji Uzmanı Dr. Neslihan Dönmez, özellikle kadınlara, ciltle ilgili işlemleri yaz sıcakları bastırmadan yaptırmalarını önerdi.

Dermakozmetikte Yaz Dönemi
  • 31 Mayıs 2017, Çarşamba 12:15

Dr. Neslihan Dönmez, “İçinde bulunduğumuz haftalarda özellikle PRP ve mezoterapi işlemleri, yaza daha ışıltılı bir ciltle girmek için carbonpeeling yapılabilir. Dermakozmetik işlemlerin, uzman doktor gözetiminde, bilimsel yöntemlerle çalışan merkezlerde yaptırılmasını öneriyoruz. Merdivenaltı, ruhsatsız, eğitimli ve yetkili personelin olmadığı işletmelerden uzak durmak gerekiyor. Aksi halde çok ağır sağlık sorunları yaşanabiliyor” dedi.

Yaz mevsiminin girmesiyle birlikte özellikle kadınların dermakozmetik işlemlere olan ilgisi artarken, Medical Park Tarsus Hastanesi Dermatoloji Kliniği de sezona başlangıç yaptı. Klinik, Dermatoloji Uzmanları Dr. Mehmet Erol Ak ve Dr. Neslihan Dönmez yönetiminde hastalara hizmet veriyor. Klinikte dermakozmetik işlemler, ileri teknoloji cihazlarla yapılıyor.


HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor


yukarı çık