Dereye Düşen Vatandaşı Arama Çalışmaları Sürüyor

Dereye Düşen Vatandaşı Arama Çalışmaları Sürüyor
Mersin’de dün gece saatlerinde dereye düşerek kaybolan kişi bulunamadı. Deniz polisi, Sahil Güvenlik, UMKE, AFAD ve itfaiye ekipleri şahsın bulunması için sabahın erken saatlerinde çalışmalara yeniden başladı.Edinilen bilgiye göre, dün...

Mersin’de dün gece saatlerinde dereye düşerek kaybolan kişi bulunamadı. Deniz polisi, Sahil Güvenlik, UMKE, AFAD ve itfaiye ekipleri şahsın bulunması için sabahın erken saatlerinde çalışmalara yeniden başladı.
Edinilen bilgiye göre, dün saat 22.00 sıralarında merkez Akdeniz ilçesi GMK Bulvarı üzerinde bulunan köprüden bir vatandaş Deliçay olarak bilinen dereye düştü. Şahsın imdat çığlıklarını duyan çevreden geçen bir vatandaş durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Derede bulunan çalılıkları tutarak hayatta kalmaya çalışan şahıs, daha fazla dayanamayarak akıntıya kapıldı. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye, UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi. Şahsın ilk düştüğü yerden arama başlatılırken, derenin akıntılı olmasından dolayı arama çalışmaları güçlükle yapıldı. Deniz polisi de derenin içinde arama yaparken, denize dökülen yerinde de ekipler bekliyor. Dün gece geç saatlere kadara arama çalışmalarını sürdüren ekipler, bir sonuca ulaşamadı.
Sabah erken saatlerde yeniden arama çalışmalarını başlatan ekipler, dereye düşen vatandaşı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede bulunan bir kişi suya düşenin akrabası olduğunu iddia ederek, "Dünden beri haber alamıyoruz. Şeker hastası zaten. Şu an o kayıp. 32 yaşında. Bütün şüpheler şu anda onun üstünde. Çünkü o yok. Akşamdan beri ulaşamıyoruz" dedi.