Depremzedeler İçin 2 Tır Daha Yola Çıktı

Depremzedeler İçin 2 Tır Daha Yola Çıktı
Elazığ’ın yaralarını sarmak için ilimizden gönderilen dört yardım tırının ardından vatandaşların yoğun talebi üzerine iki tır daha yola çıktı.

Elazığ’da önceki gün meydana gelen ve tüm Türkiye’yi hüzne boğan depremin ardından Karaman Belediyesi’nin başlattığı yardım kampanyasına vatandaşlar ve Sivil toplum kuruluşları büyük ilgi gösterdi. 26 Ocak 2020 Pazar günü Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda, depremden etkilenen vatandaşlar için; battaniye, ısıtıcı, yeni kıyafet ve gıda malzemelerinden oluşan yardımlar toplanarak dört tır ile Elazığ’a uğurlandı. Fakat Karama halkının yardımseverliği bununla sınırlı kalmadı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine bugün (27 Ocak 2020 Pazartesi) iki tır ihtiyaç malzemesi daha dualarla uğurlandı.
Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, yardım kampanyasına katkıda bulunan Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalarına, Meslek Odalarına, Karaman Lojistik Kooperatifine, Sivil toplum kuruluşlarına ve Karaman halkına teşekkür ederek: “Elazığ’da meydana gelen depremin yaralarını sarmak için Karaman halkıyla, birlik ve beraberlik içerisinde afet bölgesi için topladığımız dört tır malzemeyi dün akşam (26 Ocak 2020 Pazar) Elazığ'a gönderdik. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine içerisinde ısıtıcı, yatak, yorgan, halı, ayakkabı, kıyafet, battaniye ve gıda ürünlerinden oluşan iki tırı daha bugün uğurladık. Ben gencinden yaşlısına tüm Karaman halkına bu örnek davranışlarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.