Demokrasi Şehidimizi tekbirlerle uğurladık

Demokrasi Şehidimizi tekbirlerle uğurladık
Savaş uçağından atılan bomba ile şehit olan Muhammed Yalçın, memleketi Karaman’da toprağa verildi
Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesine F-16 savaş uçağı ile düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Karamanlı genç gözyaşlarıyla toprağa verildi.
 
Ankara’daki darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesine F-16 savaş uçağı ile gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden Karamanlı genç Kazımkarabekir ilçesinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Saldırıda hayatını kaybeden 22 yaşındaki Muhammed Yalçın için İkindi namazına müteakip Merkez Camisinde cenaze namazı kılındı. Namaza Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, siyasi parti temsilcileri, Yalçın’ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karaman İl Müftüsü Nuri Değirmenci’nin kıldırdığı namazın ardından Yalçın’ın Türk Bayrağına sarılı tabutu vatandaşların omuzlarında toprağa verileceği Aşılık mezarlığına kadar tekbir sesleriyle götürüldü. Yalçın, burada dualarla defnedildi. Muhammed Yalçın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesine savaş uçağıyla düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden beş sivil vatandaştan birisiydi. Oğlunun cenaze namazına katılan baba Selehattin Yalçın ise güçlükte ayakta dura bildi.