DEVLET HASTANESİNİN MUTFAĞI 5 YILDIZLI OTELİ ARATMIYOR

DEVLET HASTANESİNİN MUTFAĞI 5 YILDIZLI OTELİ ARATMIYOR
Karaman Devlet Hastanesi Yemekhanesi, kaliteli yemekleri ile hasta ve yakınları tarafından beğeniliyor.
Hastalara göre diyet yemeklerinin yanında Yemekhanede yıldızlı otelleri aratmayan günün menüsü, hastalar, refakatçılar ve sağlık personelini mutlu ediyor.
Hastane Yemekhane Sorumlusu Aziz Gür ve Gıda Mühendisi Sebahattin Evgin öncülüğünde hazırlanan menülerle yemekler, başta kalite ve zengin kalori içeriği ile dikkat çekiyor. Dâhiliye servisi diğer katlarda da hemşirelerin de yemek saatlerinde de hastalarla yakından ilgilendikleri gözlenirken, diyet yemeklerinin yanında dün de Hastanede Pilavlı Döner ve çeşitli yemekler servis edildi.
Çeşitli rahatsızlıklardan dolayı servislerde yatan hastaların da kaliteli yemekler konusunda özellikle çok mutlu oldukları gözlenirken, geçen aylarda Şanlıurfa’nın Suruç Devlet Hastanesinde personel ve hasta yakınlarının hergün aynı yemeğin çıkması yönünde ve yemeklerin kalitesizliğinden dolayı 2 gün yemekhanede yemek yemeyerek boykot ettikleri ulusal gündeme gelmişti.
Karaman Devlet Hastanesinde yaptığımız araştırmada ise personelin, mutfakta hijyenik koşullarda hummalı bir çalışma içinde oldukları ve hastane genelinde kaliteli yemek ve zengin menü listesi ile takdir topladıkları gözlendi.