- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
28 Ekim Pazartesi günü Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayan program, bugün (29 Ekim Salı) saat: 09.30’da Karaman Valisi Fahri Meral tarafından, Karaman Valiliği’nde tebriklerin kabul edilmesi ve saat: 10.00’da Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki kutlamalarla devam etti.
Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki programa Karaman Valisi Fahri Meral, Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, protokol heyeti, daire müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, Vali Fahri Meral ve Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın halkın ve öğrencilerin bayramını kutlaması ile devam etti. Öğrencilerin şiir okuması, halk oyunları, Cumhuriyetin 96. Yıldönümü dolayısıyla yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından program resmi tören geçişi ile sona erdi.
Etiketler: Cumhuriyet Bayramımızı Coşkuyla Kutladık
HABERE YORUM YAZIN

-
Vali Işık, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
-
Karaman'da uçan çatı, altgeçidi trafiğe kapattı
-
Karaman'da toz fırtınası tırın konteynerini uçurdu
-
Ermenek Belediyesi İşçileri için Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
-
Kazım Karabekir Paşa Törenle Anıldı
-
2021 yılının ilk yarısında bedelli askerlikte yeni ücret belli oldu
-
Başkan Zorlu’nun Kazım Karabekir Paşa’yı Anma Mesajı
-
Başkan Kalaycı’nın Kazım Karabekir Paşa’yı Anma Mesajı