Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Karaman'da da coşkuyla kutlandı.

28 Ekim Cumartesi günü Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde bugün (29 Ekim 2017 Pazar) saat 9.30'da Karaman Vali Vekili Sezer Işıktaş tarafından Valilik makamında tebrikler kabul edildi. 

Cumhuriyet Bayramı coşkusu, saat 10.00'da Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen kutlamalarla devam etti. Törene Vali Vekili Sezer Işıktaş, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Garnizon Komutanı Per. Alb. Yurdakul Kazım Türkmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Alb. İlhan Şen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, Daire müdürleri, Öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan tören; Vali Vekili Sezer Işıktaş, Garnizon Komutanı Per. Alb. Yurdakul Kazım Türkmen ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın halkın ve öğrencilerin Cumhuriyet Bayramını kutlamaları ile devam etti. Tören, öğrencilerin şiir okuması, halk oyunları gösterileri, Cumhuriyetin 94. yılı dolayısı ile yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve resmi tören geçişiyle sona erdi.