CÜBBELİ; BEN MEHDİ DEĞİLİM

CÜBBELİ; BEN MEHDİ DEĞİLİM
Kendisini Mehdi sanıyor iddialarına cevap veren Cübbeli Ahmet Hoca: Ben deli miyim ya..
Adnan Oktar dün çok çarpıcı bir iddia ortaya atarak Cübbeli Ahmetʹin ʹMehdiʹyimʹ dediğini söyledi. Cübbeliʹnin bu iddalara cevabı ise stand-upʹçıları aratmayacak kadar esprili...
 
Adnan Oktar, dün bir internet sitesine verdiği röportajda Cübbeli Ahmetʹin, hapishanedeyken ziyaretine gelip kendisine "ben Mehdiʹyim" dediğini iddia etti.
 
Mehdiʹlik üzerinden Adnan Oktarʹı kürsüden çok sert eleştiren Cübbeli Ahmet, kendisi için ortaya atılan iddia ve söylentilere ise esprili bir dille cevap veriyor. Sohbetinde konuya değinen Cübbeli Ahmet Hoca, Mehdi olma ihitmalinin bulunmadığını belirterek, "Ben nasıl Mehdi olacağım. Hiçbir gücüm, kuvvetim yok. Şekerden tıkanmışım, baypas olmuşum. Beyin damarında stent var. Benden Mehdi olursa vay Ümmeti Muhammedʹin haline." dedi.
 
ʹTÜRKİYEʹDEN KAÇARIMʹ
Cübbeli Ahmetʹin Mehdilik tartışmalarına ilişkin cevabı şöyle: "Mehdi olma ihtimalim yakından uzaktan yok. Böyle bir şey olmadığını bütün vaazlarımda ilan ettim. Beni nasıl Mehdi bilecekler. Ben nasıl Mehdi olacağım. Hiçbir gücüm, kuvvetim yok. Şekerden tıkanmışım, baypas olmuşum. Beyin damarında stent var. Benden Mehdi olursa vay Ümmeti Muhammedʹin haline. Mehdi dediğin, kıracak geçecek, dünyayı alt üst edecek. Amerika ne ya. Mehdi geldi mi, ne uçak, ne pilot ne de füze. Bütün millet bana gelse ʹsen Mehdiʹsinʹ dese. Yemin billah ben kaçarım. Türkiyeʹden kaçarım. Ben deli miyim ya." 
 
"AHMET" DİYE BİR SES GELDİ
Adnan Oktar, Cübbeli Ahmetʹle ilgili şunları söylemişti: "Cezaevinde ziyaretime gelmişti orada görüşmüştük, Sultan Ahmet caminin üzerinden Ahmet diye bir ses geldiğini söyledi. Açık bir şekilde kendisinin Mehdi olduğu ima etti. Ben de kendisine ʹhocam aradığımız Mehdiʹyi buldukʹ dedim ve acayip mutlu oldu."