Çocuk Üniversitesinin 2019 Kış Okulu programı sona erdi

Çocuk Üniversitesinin 2019 Kış Okulu programı sona erdi
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezine bağlı olarak kurulan Çocuk Üniversitesinin 2019 Kış Okulu programı, kapanış töreni ile sona erdi.

KMÜ Çocuk Üniversitesi Kış Okulu programı kapsamında minik öğrencilerle bir hafta boyunca STEM ve Robotik Uygulamaları, Akıl ve Zekâ Oyunları, Model Uçak Atölyesi, Sanat Atölyesi, Kurabiye Atölyesi, Drama Atölyesi ve Ritim Kursunun yanı sıra çeşitli bilimsel, kültürel ve sportif etkinlikler gerçekleştirildi. 
Kapanış törenine KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Oktay, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesip Aktan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun yanı sıra üniversite personeli ve çok sayıda öğrenci ile veliler katıldı. 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program KMÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cihat Abdioğlu’nun selamlama konuşması ile devam etti. Doç. Dr. Abdioğlu, merkezin faaliyetleri ve geleceğe dönük projelerinden bahsederek projede emeği geçenlere teşekkür etti. 
Çocuk Üniversitesi 2019 Kış Okulu Tanıtım Filminin izlenmesiyle devam eden kapanış programı miniklerin ritim performansı ve dramatizasyon gösterisi ile sürdü. Kapanış programı, üniversitede başarılı bir Kış Okulu geçiren miniklere katılım belgeleri ve kendilerinin yapmış oldukları model uçakların teslim edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.