Cingil ve Önner Ailesinin mutlu günü

Cingil ve Önner Ailesinin mutlu günü
Dere köyü Muhtarı Şaban Cingil’in oğlu Mustafa Cingil hayatını Aliye Önner ile birleştirmek için ilk adımı attı.

Dere köyünün Muhtarı Şaban Cingil’in oğlu Mustafa Cingil SSK Memurlarından Fazlı Önner’in kızı Aliye Önner ile Evlilik yolunda ilk adımı attı.
Dün Kale Restorantda düzenlenen Nişan programında Mustafa Cingil ve Aliye Önner’in yüzüklerini eski Belediye Başkanı Ali Kantürk taktı. Nişan Yüzüğünün kurdelesini kesen Ali Kantürk gençlere ömür boyu mutluluklar diledi.


Dere köyü muhtarı Şaban Cingil gazetemize yaptığı açıklamasında; “ Evlatlarımızın bu mutlu gününü bizimle paylaşan dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Rabbim her ikisine de ömür boyu mutluluklar nasip etsin. Bugün Nişan programını düzenledik Allah nasip ederse Yazında güzel bir düğünle nihayete erdireceğiz. Nişan Programına gelen ve yoğun işlerinden dolayı katılamayıp bizleri arayan tüm dostlara teşekkür ediyorum.” Dedi.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Hüseyin Ölger, çiftlere mutluluklar dileyerek; “ Mustafa ve Aliye kardeşimizin bu güzel nişan programının hayırlar getirmesini temenni eder, İki Cihanda Saadetler dilerim.” Dedi.