Çınar Et yarın açılış yapıyor

Çınar Et yarın açılış yapıyor
AK Tekke Camii karşısında açılışı yapılacak olan Çınar Et lüks mekânı ve taze ürünleriyle adeta göz dolduruyor.
Beş yıldızlı otel dekoru ve taze ürünüyle Karaman’ın en gözde Et ve şarküteri Markası olmayı planlayan “Çınar Et” Sakatat ürünleriyle de Karaman’da merkez olacak.
 
Atatürk Bulvarı Aktekke Meydanı karşısında yer alan ve Her türlü Kırmızı-Beyaz et, Şarküteri, Ciğer başta olmak üzere Sakatat ürünlerinin satışı yapılacak olan işletme yarın (09.04.2021) Cuma günü saat:13.30’de Belediye Başkanının katılımıyla görkemli bir açılış yapacak.
 
Açılışa özel indirimler gerçekleştirecek olan “Çınar Et” Firma sahibi Sami Sesal haber sitemize açıklama yaparak vatandaşları davet etti.
 
Firma sahibi Sami Sesal; “  Atatürk Bulvarı üzeri, Aktekke meydanının karşısında yer alan iş yerimizi 9 Nisan Cuma günü saat: 13.30’da açılışını yapacağız. Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı başta olmak üzere Vatandaşlarımızla birlikte güzel bir açılış yapmayı planlıyoruz. Tabii açılışa özel fiyatlarımız yer alacak. Gerek Kırmızı ve beyaz et olmak üzere Ramazan ayının vaz geçilmezi Ciğer kıymasında büyük indirimler yaptık. İnşallah Vatandaşlarımızın İftar sofrasında yerimizi alacağız. Bu vesile ile bütün halkımızı açılışa davet ediyorum.” Dedi.