Çiçekʹten gizemli bakana sert tepki

Çiçekʹten gizemli bakana sert tepki
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti hakkındaki kapatma davasıyla ilgili, 'Kimse kendisini Yüksek Mahkemenin yerine koyarak fitne fesat çıkarmasın' dedi.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti hakkındaki kapatma davasıyla ilgili, ʹʹKimse kendisini Yüksek Mahkemenin yerine koyarak fitne fesat çıkarmasınʹʹ dedi.
Bakan Çiçek, 19 Mayıs Atatürkʹü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlik temsilcilerini Başbakanlık Yeni Binaʹdaki kabulünün ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bir gazetecinin, ʹʹbir bakana atfen AK Partiʹnin kapatılmasıyla ilgili bir haber yapıldığınıʹʹ ifade etmesi üzerine Çiçek, ʹʹHiç sormayın. Kim öyle diyorsa falcılık yapıyor demektir. Kimse kendisini Yüksek Mahkemenin yerine koyarak fitne fesat çıkarmasın. Kimse fitne fesat çıkarmasın. AK Parti bu ülkeye hizmet ediyor, inşallah hizmet etmeye de devam edecek. Benim kanaatim odur. Ama böyle dönemlerde fesat çıkarmak isteyenler olur. Biz AK Parti olarak bu tuzağa düşmeyizʹʹ diye konuştu.
Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanʹın sağlık durumuyla ilgili soru üzerine, Erdoğanʹın bugünkü etkinliklere katılamadığını ifade ederek, ʹʹDoktorların bileceği iş. Gözüyle ilgili...ʹʹ dedi.