Cem Kağnıcı Karaman FK destek çağrısı yaptı

Cem Kağnıcı Karaman FK destek çağrısı yaptı
CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, bu hafta oynanacak olan Karaman FK ve Turgutlu Spor karşılaşmasında halkı stada davet etti.

Karaman halkını Takıma sahip çıkılması gerektiğini belirten CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı; " Takımımıza sahip çıkalım, Haydi, Karaman bu sene o sene." dedi.

Cem Kağnıcı yaptığı basın açıklamasında; " Bir şehrin tanıtımının en önemli etkenlerinden biri spordur. Ülkemizde ise en çok ilgi gören spor dalı futboldur. Şehrimizi 3.lig de temsil eden Karaman F.K. geçen sezon ligde kalmayı başararak, 2022-2023 sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlandı. Bizlerde bu hazırlık aşamasını büyük bir heyecanla takip ettik.
Artık sezon başlıyor 4 Eylül Pazar günü saat 16:30 da Kemal Kaynaş Stadyumumuzda Karaman F.K. takımımız futbolun tecrübeli kulübü Turgutluspor ile ilk maçına çıkacak. Karaman halkı olarak, bizlerde bu şehrin çocukları, Karamanoğulları taraftar gubumuz ile birlikte tribünde ki yerimizi alarak, takımımıza 90 dakika boyunca destek olacağız. Ortak paydamız Karaman ortak paydamız Karaman F.K her şeyi bir kenara bırakıp tüm hemşerilerimizi takımımıza destek olmaya davet ediyorum.
2022-2023 sezonunun şehrimize ve Karaman F.K. takımımıza hayırlı olmasını, sezon sonunda şampiyon olarak 2. Lige yükselecek olan takımımıza başarılar diliyorum. Haydi, Karaman bu sene o sene." dedi.