Cem Kağnıcı Basın Mensuplarıyla bir araya geldi.

Cem Kağnıcı Basın Mensuplarıyla bir araya geldi.
CHP Karaman Milletvekili Aday adayı Mustafa Cem Kağnıcı Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

6'lı masa da ki partilerin içerisinde teşkilatın desteğini alan en güçlü aday olarak bilinen Mustafa Cem Kağnıcı'ya halkın ilgisi her geçen gün artıyor.

Uzun zamandır teşkilatta görev alan Mustafa Cem Kağnıcı, CHP Merkez İlçe Başkanlığı ve ardından İl Başkanlığı görevi yapması elini de güçlendiriyor. CHP'nin Mahalle ve Köy temsilcilerinin çoğunun Mustafa Cem Kağnıcı'yı desteklemesi onu 6'lı masada en güçlü aday adayı olma noktasına getirdi.

Dün sabah Kent Otel'de Karaman'da ki yerel ve ulusal gazetecilerin temsilcileriyle kahvaltı da bir araya gelen CHP Karaman Milletvekili Aday Adayı Mustafa Cem Kağnıcı seçime dair düşüncelerini aktararak bu seçimde Milletin kazanacağını söyledi.

Karaman'da Millet ittifakının büyük bir başarı elde edeceğini söyleyen Mustafa Cem Kağnıcı; " Karaman'da 6'lı masada ki partilerin il başkanlarıyla bir araya geliyoruz. Genel Başkanlarımız nasıl ülkenin sorunlarını görüşüyorsa bizde yerel sorunları ve halkın taleplerini görüşüyoruz. Genel Başkanlarımız karar alırlarsa Karaman'da ittifak olarak ortak aday çıkarma durumu olabilir. Şunun altını çizmek isterim ki biz Karaman'da 3 vekili alma noktasında kararlıyız ama şuan da araştırmalarımız da en az 1 Milletvekili kesin alıyor gözüküyoruz." dedi.