Celalettin Güngörer isyan etti.

Celalettin Güngörer isyan etti.
Eski İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer kişisel facebook hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu.
AK Partili eski İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, bugün yaptığı bir paylaşımla gündeme oturdu.
Karaman Teşkilatının tabana inemediğini vurgulayan Celalettin Güngörer; " Zaman,bir kısım mahfillerde şahsi ikbal hesapları yapmanın değil,canla başla Reis'e dava arkadaşı olduğunun,dava adamı olduğunun şuuru ve inancı ile, Çalışmak,Çalışmak ve Çalışmaktır." dedi.
 
Celalettin Güngörer yaptığı paylaşımlarda şunları söyledi; "Ak Parti ailesi olarak bir kısım sorunlarımız var mı? Aile bütünlüğümüz dün olduğu gibi mi? Emeği geçen ve dün kimse yanaşmazken elini sorgusuz sualsiz taşın altına sokan dava arkadaşlarımız bu günü nasıl değerlendiriyor? Aynı aşk ve heyecan mevcut mu? Koşa koşa her seçimde AK Parti'ye oy vermek için sandığa giden halkımız, ilimizde gerçekleştirilen siyasi çalışmalar ve uygulamalardan memnun mu? Reise yol arkadaşlığında yük mü oluyoruz yoksa yükünümü alıyoruz? Makamlarda bulunan kardeşlerimiz, vatandaşın dertleri ile mi yoksa kendi menfaatleri için mi çaba gösteriyor?
 
İşte bu ve benzeri soruları sorarak sorunları tespit edip, aziz milletimizin umudu olmaya devam eden, yine bizatihi harcını milletimizin kardığı Ak Parti'mizi, ülke genelinde hakettiği yere getirmek görevi Ankara'da ilimizde ise Karaman Ak Parti aile mensuplarına düşmektedir. Herkes kendi evinin önünü temizlemelidir. Bir başkasını, gelip evimizin önünü temizleyecek diye beklersek işimiz çok zora girecektir. Her geçen dakika, aleyhimize işlemektedir. Vebal büyük.
 
Çözüm için önce sorunlar tespit edilmeli,sonra ortak akılla heyecan kaybına ve kırgınlıklarına sebep olduğumuz hemşehrilerimizin kalbini yeniden kazanmalıyız.
Zaman,bir kısım mahfillerde şahsi ikbal hesapları yapmanın değil,canla başla Reis'e dava arkadaşı olduğunun,dava adamı olduğunun şuuru ve inancı ile, Çalışmak,Çalışmak ve Çalışmaktır.